Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Sunnuntaina vielä kerran Tehtikselle – vain 10€ hintaan!

Eurolopputurnauksen finaali alkaa keskiviikkona ja vastustaja on selvillä. Turnauksen välierissä vastakkain olivat AC Oulu – VPS. Vaasalaiset veivät pidemmän korren, ja täten Haka kohtaa VPS:n kaksiosaisessa finaalissa keskiviikkona vieraissa sekä sunnuntaina Tehtaan kentällä.

Sunnuntaina 30.10. pääsemme siis vielä kerran Tehtikselle kannustamaan Hakan voittoon Eurolopputurnauksen merkeissä. Ottelun panoksena on pääsy europeleihin ensi kaudelle.

LIPPU KYMPILLÄ: Ottelun pääsylipun hinta on vain 10€, joten nyt on edullinen mahdollisuus saapua kannustamaan Haka eurokentille. Tämän lisäksi kaikki alle 17-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi, sekä kausikorttilaiset pääsevät korttia näyttämällä sisään.

LÄMPIMÄSTI PÄÄLLE: Paikan päällä sinua palvelee tehokkaasti kioskipalvelut ja Paviljonki, josta saa kuumaa juotavaa ja lämmintä makkaraa – ja muistathan pukeutua lämpimästi! Lisäksi ottelun jälkeen voi Paviljonkiin tulla lämmittelemään ja nauttimaan jälkipeleistä, jossa on haastattelussa valmennus ja pelaajia. Jälkipelit alkavat tällä kertaa jo 10 min kuluessa ottelun päättymisestä – siellä toivottavasti pääsemme juhlimaan europelipaikkaa!

LAPSILLE: Vielä viimeistä kertaa Tehtaan kentällä myös pelaajat ovat lasten tavattavissa ottelun jälkeen Kivikatsomon edustalla! Myös maskotti Jussi-Jänis on katsomossa kannustamassa kotijoukkuetta!

Liput täältä!

Eurolopputurnauksen finaaliottelut:

1. osaottelu ke 26.10. klo 18.00, vierasottelu Lemonsoft Stadion, Vaasa

2. osaottelu su 30.10. klo 15.00, kotiottelu Tehtaan kenttä, Valkeakoski

Nähdään vielä kerran Tehtiksellä!

Muistathan myös, että ensi kauden Kausikorttihaaste on nyt käynnissä. Mikäli lokakuun loppuun mennessä varataan vähintään 2500 kausikorttia, niin yhden kortin hinnaksi tulee 69€. Lue lisää täältä!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT