Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Juan Lescano haluaa palkita kotiyleisön – ”Yritämme tehdä kaikkemme voittaaksemme”

FC Hakan ottelut jatkuvat maanantaina, kun Tehtaan kentälle asettuu vastaan FC Honka. Hakan hyökkääjä Juan Lescano odottaa jälleen hyvää tunnelmaa Tehtaan kentälle.

Lescano siirtyi täksi kaudeksi Hakaan ja on hiljalleen tullut päässyt tutuksi sekä joukkueen että sarjan kanssa.

-. Mielestäni meillä on hyvä joukkue ja olen nauttinut olostani täällä. Olen yrittänyt sopeutua mahdollisimman nopeasti ja askel askeleelta olen tullut enemmän sinuiksi joukkueen kanssa ja olen oppinut sarjaa, argentiinalaishyökkääjä kertoo.

Haka on aloittanut kautensa voitolla ja tasapelillä. Vaikka avausvoittoa ei ole vielä tullut, niin peliesityksissä on ollut paljon hyvää.

– Olemme mielestäni pelanneet ihan hyvin, mutta tulokset ovat jääneet saamatta. Ensimmäinen peli oli tasainen ja olisimme ansainneet siitä vähintään pisteen. Toisen ottelun meidän olisi pitänyt voittaa. Meillä on kuitenkin hyvä joukkue ja hyviä pelaajia ja olemme valmiina seuraavaan peliin.

Hakan ensimmäistä kotiottelua oli seuraamassa komeasti 2322 katsojaa ja Lescano nautti ottelun tunnelmasta. Hänellä on korkeat odotukset myös maanantain ottelun suhteen.

– Ensimmäisessä kotiottelussa oli loistava tunnelma ja toivottavasti sama jatkuu maanantaina. Yritämme tehdä kaikkemme voittaaksemme, jotta voimme palkita fanimme.

FC Hakan ja FC Hongan välinen ottelu alkaa kello 18.00. Lisätietoa ottelutapahtumasta löydät täältä.

Kuva: Sanna Mäkelä-Lahtinen

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT