Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Jesse Huhtalan ura jatkuu Ykkösessä

FC Haka ja Jesse Huhtala ovat yhteisymmärryksessä purkaneet 21 -vuotiaan hyökkääjän sopimuksen. Huhtala siirtyi Lappeenrantaan PEPOn riveihin, missä mies pelasi aiemmin kaudella 2019.

– Hän tarvitsee vastuuta ja säännöllistä peliaikaa, mitä meillä ei tällä hetkellä ole luvassa, Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen taustoittaa ratkaisun syytä.

Huhtala itse jättää Tehtaan kentän haikein mielin, mutta vahvistaa Huttusen näkemyksen, että tämä on tällä hetkellä oikea ratkaisu.

– Haikein fiiliksin jätän Tehtaan kentän. Tulihan siellä viimeiset puolitoista vuotta käytyä melkein joka päivä. Mahtava paikka treenata ja pelata!

– Koen, että Ykkösessä on tällä hetkellä helpompi vakiinnuttaa isompi rooli, sitä kautta saada paljon onnistumisia ja kehittyä pelaajana.

Miehen tavoitteissa siintää kuitenkin paluu Veikkausliigaan tulevaisuudessa.

– Tavoitteena saada nyt onnistunut, ehjä kausi ykkösessä ja toivottavasti palata Veikkausliigaan sen jälkeen!

Huhtalan asettuminen jo entuudestaan tuttuun kaupunkiin on sujunut hyvissä merkeissä.

– Hyvin on kyllä jätkät ottaneet mukaan! Suuri osa jengistä oli jo tuttuja muutaman vuoden takaa ja muutkin ottaneet tosi hyvin vastaan, hän toteaa tyytyväisenä.

Mies teki ensiesiintymisensä Ykkösessä jo eilen maanantaina, kun PEPO vieraili Kotkassa, missä isäntäjoukkue KTP oli vahvempi maalein 1-0. Huhtala vaihdettiin kentälle 63.minuutilla, mutta avausmaali jäi vielä odottamaan tulevaisuutta.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT