Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Jesse Huhtala loppukaudeksi lainalle

FC Haka lainaa, loukkaantuneena lähes koko kauden olleen hyökkääjänsä, Jesse Huhtalan Hämeenlinnan Jalkapalloseuraan.

Toukokuun puolivälissä, harjoituksissa loukkaantunut Huhtala pääsi mukaan joukkueharjoituksiin heinäkuun lopulla, mutta kokoonpanossa miestä ei ole vielä nähty. Kuntoon päässeelle pelaajalle on päävalmentaja Teemu Tainion mukaan tärkeä saada nyt peliaikaa.

– Tuon ikäiselle kaverille tärkeä saada minuutteja. Meillä ne olisi jäänyt loppukaudesta vähiin ja HJS taistelee noususta Ykköseen, niin toivottavasti Jesse pystyy auttaan heitä siinä.

Huhtalan kevät oli lupauksia herättävä ja loukkaantuminen tuli pahimpaan mahdolliseen aikaan, heti Veikkausliigan startattua.

– Tietysti olen pettynyt, että hyvän talvikauden ja kevään jälkeen, juuri tärkeiden pelien alkaessa tulee tällainen loukkaantuminen, joka pilaa koko kauden. Omat odotukset tälle kaudelle olivat paljon suuremmat, hyökkääjä harmittelee.

Hämeenlinna on Huhtalalle entuudestaan tuttu, sillä viime kaudella mies pelasi siellä tehden 15 ottelussa 14 osumaa. Tuttu ympäristö onkin mieluinen paikka hakea pelituntumaa.

– HJS:aan menen todella hyvin mielin, koska tunnen ympäristön ja pelikaverit viime kaudelta. Uskon, että löydän yhtä hyvän vireen Kaurialasta, kuin viime kaudellakin.

Lähes kolme ja puoli kuukautta ilman pelejä ollut Huhtala näkee ratkaisun tässä kohtaa parhaimpana.

– Uskon tämän lainan avulla saavuttavani hyvän pelivireen seuraavaa kautta varten, saan paljon onnistumisia ja toivottavasti myös maaleja. Nyt vaan täysi keskittyminen siihen, että pääsen parempaan kuntoon, kuin ennen loukkaantumista!

Myös Teemu Tainion näkemys hyökkääjän roolista Hakassa on selvä.

– Näen Jessen osana Hakan tulevaisuutta!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT