Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Jami Kyöstilä siirtänyt katseet SJK-otteluun – ”Meidän on annettava 100 prosenttia”

FC Haka hakee paluuta voittojen tielle perjantaina, kun se matkaa Seinäjoelle SJK:n vieraaksi. Hakan puolustaja Jami Kyöstilän mukaan edellinen tappio AC Oululle on pyyhitty pois ja tähtäin on SJK:n kaatamisessa.

Tappio AC Oululle oli kova kolaus Hakan tavoitteelle päästä kuuden parhaan joukkoon. Loppukauden osalta ei ole enää varaa lipsahduksiin, mikäli ylempään loppusarjaan mielitään.

– Ennen AC Oulu -ottelua tiesimme meillä olevan hyvä paikka ottaa keskikastia kiinni, mutta emme saaneet siitä haluttua tulosta. Meidän on pystyttävä toteuttamaan pelisuunnitelmaa paremmin. Kun pysymme pelisuunnitelmassamme, niin olemme osoittaneet pystyvämme haastamaan jokaisen joukkueen tässä sarjassa, painottaa Kyöstilä.

Haka on ottanut komeat päänahat kärkijoukkueisiin kuuluneista KuPS:sta, FC Interistä ja FC Lahdesta, mutta on kompastellut muun muassa KTP:tä ja AC Oulua vastaan.

– Ehkä olemme lähteneet peleihin vähän liian korkealla prässillä, kun olemme odottaneet voittoa. Meidän pitäisi pystyä pitämään paketti paremmin kasassa myös niissä peleissä, ettei vastustaja pääse paikoille.

Edellistappio on Kyöstilän mukaan pyyhitty ja käsitelty.  

– Kävimme sitä pelin jälkeen läpi ja vielä enemmän seuraavina päivinä. Tiedostamme miksemme saaneet siitä pelistä tulosta. Nyt vain katseet seuraavaan peliin ja meidän täytyy olla valmiina Seinäjoella.

Muutamana edelliskautena Kyöstilä on dominoinut oikeaa laitaa, mutta tällä kaudella hän on jakanut peliaikaa Seth Saarisen kanssa.

– Fiilis kaudesta on vähän kaksijakoinen, kun peliaikaa ei ole tullut ihan niin paljon kuin olisin toivonut, mutta toisaalta meillä on Sethin kanssa hyvä kilpailutilanne ja se ajaa meitä eteenpäin. Meillä on koko joukkueessa kova kilpailu ja se on asia, joka vie samalla koko joukkuetta eteenpäin.

Perjantaina Haka jatkaa kauttaan kohdatessaan vieraskentällä SJK:n. Tavoitteena on palata jälleen voittokantaan.

– Meidän täytyy toteuttaa pelisuunnitelmaamme ja pysyä siinä. Aina, kun menemme kentälle, meidän on annettava 100 prosenttia. Sillä olemme saaneet voittoja, kun jokainen antaa kaikkensa joukkueen eteen.

SJK on mitalitaistelussa tiukasti mukana yhdessä Interin ja FC Lahden kanssa. Haka on onnistunut jo kaksi edellistä kaatamaan ja koskilaiset haluavat jälleen hämmentää mitalikamppailua.

– SJK:lla on aina nimivahva joukkue, mutta jos pystymme pelaamaan hyvin joukkueena, pystymme ottamaan sieltä hyvän tuloksen. Heillä on allaan vähän rikkonainen jakso ja meillä on hyvät mahdollisuudet haastaa heidät, ennakoi Kyöstilä.

SJK-FC Haka perjantaina 27.8. kello 18.30 alkaen. Ruutu+ lähettää ottelun suorana TÄÄLLÄ.
Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia, voit ostaa ne TÄÄLTÄ ja samalla tukea Hakan toimintaa.

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT