Jazz kukisti Hakan Porissa

Hakan tilanne Ykkösen häntäpäässä hankaloitui sunnuntaina, kun valkopaidat hävisivät Porissa sarjajumbo FC Jazzille 0-1. Ottelun ainokaisesta vastasi Jazzin Dani Sanchez, kun ottelua oli käyty 35. minuuttia.

Ensimmäinen puoliaika oli varsin tasainen. Jazzilla ei maalin lisäksi montaa paikkaa ollut, mutta kovin useasti ei Hakakaan päässyt Jazz-vahti Lauri Pirhosta testaamaan.

Toisella puoliajalla Haka vyörytti tilanteita Jazzin päähän, mutta maaleja ei tullut millään. Kahdesti Haka sai pallon Jazzin verkkoon, mutta toinen osumista hylättiin paitsiona ja toisessa pallo oli käynyt aiemmin päätyrajan väärällä puolella. Lähimmäksi tasoitusmaalia pääsi pelin lopulla MacPherlin Dudu, mutta tuossa tilanteessa tolppa pelasti isäntäjoukkueen.

Elokuun neljästä pelistään vain pisteen saalistanut Haka on nyt Ykkösessä kolmanneksi viimeiselle sijalla ja ensimmäisellä putoajan paikalla oleva GrIFK nousi jo tasapisteisiin koskilaisten kanssa. Porin peli oli Hakalle toinen peräkkäinen, jossa joukkue jäi kokonaan ilman maaleja.

– Tämä on maalintekopeli. Toisella puoliajalla peli oli meidän hallussamme, mutta mistään ei mennyt sisään, päävalmentaja Kari Martonen harmitteli.

Haka jatkaa otteluitaan lauantaina Tehtaan kentällä. Kello 16 alkavassa ottelussa on vastassa KPV, joka hävisi sunnuntaina juuri GrIFK:lle lukemin 0-2.

Hakan kokoonpano FC Jazzia vastaan: Joonas Immonen, Jaakko Rantanen, Etchu Tabe, Mikko-Petteri Latosaari, Aapo Mäenpää, Niilo Mäenpää (63. Chris James), Jesse Sarajärvi (63. Joni Mäkelä), Tuomas Lähdesmäki (var.), Emenike Mbachu, Elias Ahde, MacPherlin Dudu.