Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Järvi toivoo yleisöä lehtereille

Haka pelaa perinteisen ottelussa Valkeakosken Työväen Musiikkitapahtuman yhteydessä lauantaina, kun Tehtaan kentälle tulee vieraaksi GrIFK. Hakalle pisteet ovat erittäin tärkeät, joten katsomoon toivotaan runsaasti kannustusta.

Haka on pelannut kolme edellisotteluaan ilman voittoja. Joukkue kaipaakin kipeästi pisteitä noustakseen jälleen huippujännittävässä sarjassa nousutaisteluun mukaan.
– Meidän täytyy parantaa omaa peliämme ja puolustettava koko joukkueena paremmin sekä olla vaarallisempia hyökkäyspäässä, Hakan hyökkääjä Topi Järvi niputtaa edellispelien ongelmakohdat.

Alkukaudesta Haka esiintyi väkevästi, kun ennen sarjakauden alkua Suomen Cupissa kaatuivat Veikkausliigassa pelaavat Ilves ja RoPS ja Ykkönen käynnistyi kahdella peräkkäisellä voitolla. Kesän peleissä Haka ei ole kuitenkaan päässyt aivan vastaavanlaiseen vireeseen.
– Meillä ei ole samanlaista lennokkuutta kuin alkukaudesta harjoitusotteluissa ja Suomen Cupin otteluissa. En tiedä mistä oikein puristaa tällä hetkellä. Onnistumisten kautta saisimme varmasti lennokkuuden ja samanlaisen itseluottamuksen, mikä meillä oli silloin alkukaudella.

Lauantaina vastaan asettuva GrIFK on ollut yksi Ykkösen kauden positiivisimmista yllättäjistä. Sarjanousija on pelannut omilla vahvuuksillaan ja kerännyt tähän mennessä pisteen Hakaa enemmän. Toukokuussa pelatussa joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa ”Grani” oli Kauniaisissa parempi 2-1-numeroin. Järvi kuitenkin luottaa lauantaina kotiedun tuovan toivotun tuloksen.
– GrIFK on hyvä joukkue, kuten kaikki muutkin tässä sarjassa. Helppoja pelejä ei ole yhtään. Onneksi pelaamme kotona, joten meidän on hyödynnettävä kotietu lauantaina.

Hakan ottelut Musiikkitapahtumien yhteydessä ovat perinteisesti vetäneet hyvin väkeä Tehtaan kentälle, ja kun sääennusteetkin lupaavat upeaa kesäsäätä, ei ole syytä olla aloittamatta festarilauantaita Hakan pelistä.
– Jokaiseen peliin lähdetään hyvillä mielin hakemaan voittoa. Toivottavasti lauantaina tulee paljon väkeä lehtereille, Järvi heittää haasteen yleisölle.

Hakan ja GrIFK:n ottelu pelataan lauantaina Tehtaan kentällä kello 14.00 alkaen. Ennen ottelua Tehtiksen Paviljongissa käydään taidehuutokauppa, jonka tuotto käytetään Hakan ja valkeakoskelaisen jalkapallon kehittämiseen. Taidehuutokauppa alkaa Paviljongissa kello 12.00. Musiikkitapahtumien päivä- ja tapahtumarannekkeella otteluun on ilmainen sisäänpääsy!

(Kuva: Jan Lindroos)

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT