Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Janne-Pekka Laine Veikkausliiga-podcastin vieraana – ”Pääsee kamppailemaan europaikasta”

Janne-Pekka Laine vierailee Suplan Veikkausliiga-podcastissa kertomassa FC Hakan kaudesta, omista edesottamuksistaan sekä paljosta muusta.  

Laine avaa haastattelussa muun muassa jatkosopimustaan.

– Oli jonkin verran kiinnostusta muualtakin, mutta oli aika selkeä homma, että jatkan. On aika hyvä tekemisen meininki tällä hetkellä. Löytyy valmennukselta luottoa ja peliaika on isoimpana mielessä. Koen, että kun teen omaa hommaa ja jatkan kehittymistä, niin peliaikaa tulee hyvin, Laine kertoo.

FC Hakan kausi jatkuu varmuudella Mestaruussarjassa, mutta lopullinen sijoitus ratkeaa vasta sunnuntain pelien jälkeen. Pelaaminen Mestaruussarjassa tarkoittaa samalla sitä, että loppukaudesta pelataan paikasta eurokentille. Laineen mukaan joukkueessa on luottavainen tunnelma kauden loppusuoralle lähdettäessä.

– Joukkue on pelannut huikean kauden ja olemme top-kuudessa. Kaikilla on itseluottamus siinä kunnossa, että pystymme taistelemaan europaikoista. Se on isoin juttu, joka tulee mieleen. Alkutalvesta lähtien olemme treenanneet tosi hyvin. Se ehkä välittyy kentälle.

Laine odottaakin innolla loppukauden kovia koitoksia.

– On hienoa, että pääsee kamppailemaan europaikasta. Se olisi tosi iso juttu Hakalle ja koko Valkeakoskelle. On tulossa ainakin kovia pelejä ja siitä pitää nauttia. Ei tarvitse miettiä mitään putoamisjuttuja. On kovia pelejä ja niistä ruvetaan napsimaan pisteitä.

Laine kertoo haastattelussa myös omasta kaudestaan, avaa hieman Hakan pukukoppielämää, siirtoaan Hakaan sekä paljastuupa myös mielenkiintoinen yhteys Juuso Waldeniin.

Laineen haastattelu on kuunneltavissa kokonaan Suplan Veikkausliiga-podcastista.

Seuraavan kerran Haka on tositoimissa sunnuntaina, kun Veikkausliigan runkosarja paketoidaan FC Lahden vieraana. Ottelu alkaa kello 16.00.

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT