Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Stavros Zarokostas Veikkausliigan elokuun joukkueeseen

FC Hakan Stavros Zarokostas on valittu Veikkausliigan elokuun joukkueeseen. Kuukauden pelaajaksi valittiin VPS:n Haka-kasvatti Kalle Multanen.

Zarokostas oli Hakalle todellinen supervaihtomies elokuun aikana tekemällä tärkeät maalit AC Oulun ja Ilveksen verkkoon. Yhteensä kreikkalais-amerikkalainen pikakiituri on tehnyt Hakalle tällä kaudella seitsemän maalia.

Valinta kuukauden joukkueeseen oli Zarokostasille kauden toinen. Aiemmin hän sai kunnian kesäkuun joukkueeseen.

Veikkausliigan elokuun kuukauden pelaajaksi on valittu Vaasan Palloseuran hyökkääjä Kalle Multanen.

Multanen oli vahvassa vireessä läpi elokuun viimeistellen kaksi maalia ja syöttäen peräti neljä. Hän oli näin vahvasti mukana miltei jokaisessa VPS:n elokuussa tekemästä seitsemästä maalista.

Elokuun valmentajaksi on nimetty FC Hongan päävalmentaja Vesa Vasara. Honka pelasi elokuun tappioitta ja kiilasi viimeistään neljästä ottelusta napsittujen kahdeksan pisteen myötä mukaan mestaruustaisteluun.

Kuukauden joukkueeseen nimettiin kolme pelaajaa FC Hongasta ja HJK:sta. Yhden pelaajan joukkueeseen saivat AC Oulu, FC Haka, IFK Mariehamn, KuPS ja VPS.

Kuukauden pelaajan valinnasta ovat päättäneet perinteiseen tapaan Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa. Veikkausliiga on valinnut kuukauden valmentajan ja kuukauden joukkueen.

Veikkausliigan elokuun joukkue (3-4-3):
Conor Hazard (HJK)
Matti Peltola (HJK) – Ville Koski (FC Honka) – Timi Lahti (IFK Mariehamn)
Luquinhas (AC Oulu) – Jaakko Oksanen (KuPS) – Kevin Jansen (FC Honka) – Stavros Zarokostas (FC Haka)
Anthony Olusanya (HJK) – Agon Sadiku (FC Honka) – Kalle Multanen (VPS)

Kuukauden pelaaja: Kalle Multanen (VPS)
Kuukauden valmentaja: Vesa Vasara (FC Honka)

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT