Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Ishmael Yartey valmiina AC Oulun kaatoon – ”Otamme SJK-ottelusta itseluottamuksen mukaan”

FC Haka palasi voittojen tielle keskiviikkona kaadettuaan kotikentällään SJK:n 4-0. Ishmael Yarteyn mukaan voitto toi uskoa ajatellen sunnuntain tärkeää AC Oulu -ottelua.

Yartey oli yksi Hakan näkyvimpiä hahmoja SJK-voitossa. Hän puski avausmaalin ja oli järjestelemässä myös toista osumaa. Muutenkin juonikas hyökkääjä oli alati vaarallinen pelin aikana.

– Olin loukkaantuneena viimeiset neljä viikkoa ja halusin palata kentille vahvasti. Halusin auttaa joukkuetta, sillä tarvitsimme pisteitä.

Voitto oli Hakalle tärkeä muutenkin kuin pisteiden kannalta. Neljän ottelun tappioputken katkaiseminen nostatti mielialaa, mutta samalla treenikentällä tehty kova työ kantoi hedelmää.

– Olemme tehneet kovaa töitä, mutta emme vain saaneet tuloksia. Valmentaja painotti, että tulokset kyllä tulevat jahka teemme vain töitä. SJK:ta vastaan teimme kovasti töitä ja sitä kautta saimme myös tuloksen.

Yartey oli mukana myös yhdessä SJK-ottelun puhutuimmista tilanteista, kun hän oli karkaamassa SJK-puolustukselta, mutta kaadettiin juuri ennen rangaistusaluetta. Erotuomari ei nähnyt tilanteessa rikettä, mutta vihelsi vain hetkeä myöhemmin SJK:lle rangaistuspotkun hieman kevyeltä näyttäneestä tilanteesta.

– Siinä oli selvä rike. Olin pääsemässä yksin läpi enkä olisi halunnut kaatua siinä tilanteessa, mutta hän osui polveeni ja siksi kaaduin, Yartey kertoo yleisöä lämmittäneestä tilanteesta.

Voitto oli Hakalle arvokas, sillä se nousi samalla tasapisteisiin AC Oulun kanssa jättäen oululaiset nyt karsijan paikalle maalieron turvin. Seuraavaksi joukkueet kohtaavat sunnuntaina Oulussa.

– Otamme SJK-ottelusta itseluottamuksen mukaan ja kovan työnteon kautta haemme jälleen kolmea pistettä, Yartey maalasi teesit sunnuntain otteluun.

AC Oulun ja FC Hakan välinen ottelu pelataan Raatin Stadionilla sunnuntaina 26.9. kello 18.30.

Ruutu+ lähettää ottelun suorana TÄÄLLÄ.
Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia, voit ostaa ne TÄÄLTÄ ja samalla tukea Hakan toimintaa.

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT