Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Huippuvireinen JJK Tehtiksellä sunnuntaina

Haka palaa kotikentälle sunnuntaina, kun se kohtaa Tehtiksellä kovassa kunnossa olevan JJK:n. Ottelu alkaa kello 18.30.

JJK on pelannut vahvan alkukauden ja se on ainoa joukkue, joka on edelleen tappioitta tämän kauden Ykkösessä. Jyväskyläläisten oivasta kunnosta on parhaimpana osoituksena viime kierroksella otettu 3-0-voitto sarjakärki KPV:stä. Hakan päävalmentaja Kari Martonen tietääkin tulevan haasteen kovuuden.

– JJK on ottanut hyviä tuloksia alkukauden aikana. He ovat hyvin yhtenäisesti pelaava joukkue ja he syöttelevät ja liikuttavat palloa hyvin. JJK on meille taas hieno mittari ja vastustaja.

Haka aloitti kauden hienosti kahdella voitolla, mutta sen jälkeen on ollut tahmeampaa, kun täyttä pistepottia ei ole saatu viiteen peräkkäiseen peliin. Martosen mukaan viikon aikana on tehty hartiavoimin töitä vireen kääntämiseksi taas voitolliseksi.

– Jokainen kivi on kaivettu ja mielestäni olemme löytäneet oikeat asiat. Olemme laittaneet kuntoon ja vahvistaneet niitä perusasioita joilla pärjäsimme alkukaudesta ja tuoneet myös pari uutta juttua mukaan.

Erityisesti otteluiden alut ovat olleet Hakalle pulmallisia ja siihenkin on kiinnitetty huomiota.

– Uskon, että olemme löytäneet myös siihen ratkaisun ja kaikki ovat heti valmiina, kun erotuomari viheltää pilliin. Olemme valmistautuneet hyvin ja sunnuntaille valitaan nälkäisimmät ja halukkaimmat pelaajat kentälle.

Hakan pelaajatilanne on kohtalainen. Nuorten maajoukkueen mukana Baltic Cupissa olevista Mäenpään veljeksistä Niilo matkustaa lauantaina Latviasta takaisin Suomeen ja on käytettävissä, mutta Aapo jää maajoukkueen mukaan. Lisäksi sivussa on pelikiellossa oleva Chris James sekä lonkkavaivaa paranteleva Etchu Tabe.

– Etchulle ottelu tulee vielä liian aikaisin. Positiivisella puolella tosin saamme näillä näkymin armeijassa olevat pelaajat mukaan. He ovat olleet aika ahkerasti metsässä viimeiset viikot, mutta sekin alkaa olla jo loppusuoralla, Martonen valottaa.

Ottelun 300 ensimmäiselle jaetaan JR-Tuotteen aurinkolasit ja otteluisäntänä toimii Valkeakosken Sanomat. Muista myös Ravintola Stellan etkot kello 16.30.

Hakan ja JJK:n välinen ottelu pelataan sunnuntaina 5.6. kello 18.30 alkaen Tehtaan kentällä. Liput portilta 10/15 euroa ja ennakkoliput ZUPticketistä. Tervetuloa aloittamaan kesäloma Tehtikseltä!

(Kuva: Jan Lindroos)

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT