Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Hakan osakeanti vauhdissa

FC Haka Oy:n 15.4. alkaneessa osakeannissa on merkitty osakkeita n.30 000 eurolla. Osakeannin markkinointiin ovat nyt tarttuneet myös joukkue taustoineen. Osakkaita lähestyneet pelaajat ovat saaneet positiivista palautetta seuran aktiivisuudesta.

Tavoitteena seuralla on kerätä 50 000€ pääoma, jolla mm. hoidetaan kriittisiä velkoja ja panostetaan toiminnan kehittämiseen. Myös uudet osakkaat voivat merkitä Hakan osakkeita. FC Haka Oy:n osakkaita on yli 800. Osakasta kohti annin täyteen merkintä tarvitsee vain 65 euron panoksen.

– Toivomme, että yhtiön kaikki osakkaat ovat valmiita panostamaan yhteisen seuramme tulevaisuuteen. Osakeannin onnistumisella on suuri merkitys. Ja uudet osakkaat toivotamme tietenkin ilolla mukaan, kertoo FC Haka Oy:n hallituksen puheenjohtaja Marko Laaksonen.

Osakeanti päättyy 15.6., johon saakka merkintöjä voi tehdä maksamalla merkintäsumman seuran tilille FI03 5494 0920 1087 52 ja toimittamalla allekirjoitetun merkintäsitoumuslomakkeen seuran toimistolle (Tässä linkki lomakkeeseen).

FC Haka kutsuu kaikki annissa panostaneet kesäiselle sisävesiristeilylle uudelle Suvi-Ellen laivalle. Seuraavan kerran Haka pelaa Tehtiksellä su 5.6., jolloin klo 18:30 vastaan asettuu JJK.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT