Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

HJK -laituri Hakaan lainalle

FC Haka lainaa loppukaudeksi Helsingin Jalkapalloklubin oikean laitahyökkääjä Logan Rogersonin.

23 -vuotias uusi-seelantilainen kärsi alkukaudesta loukkaantumisista ja on sen jälkeen päässyt hakemaan pelikuntoa Ykkösessä Klubi-04:n riveissä. Haka oli miehelle luonnollinen valinta, sillä mies oli myös Tainion ja kumppaneiden tarkkailussa jo keväällä, mutta teki lopulta sopimuksen helsinkiläisten kanssa.

– Ennen, kuin tein sopimuksen HJK:n kanssa, olin keskusteluyhteydessä myös Hakaan, joten minulla ja seuralla on ollut hyvä suhde jo ennen tätä. Nyt olen onnellinen, että sain mahdollisuuden tulla tänne ja näyttää, kuinka hyvä ole, laituri kertoo Hakan Mustavalko-TV:n haastattelussa.

Teemu Tainio kertoi näkevänsä miehessä uudenlaisen pelotteen joukkueen hyökkäyspeliin ja Rogerson itsekin peräänkuuluttaa pystyjuoksujensa linjan taakse olevan ehdoton vahvuus ja syy miksi hänet Valkeakoskelle haluttiin.

Myös hyökkääjä itse saapuu Tehtikselle oikein mielellään.

– Hakan joukkueessa on hyviä pelaajia ja paljon potentiaalia. Olin erittäin vakuuttunut siitä, miten joukkue pelaa ja pitää palloa, joten olen erittäin innoissani ja toivottavasti pystyn auttamaan joukkuetta voittamaan lisää pisteitä.

Rogersonin ensiminuutit Veikkausliigassa ja valkopaidoissa on mahdollista nähdä jo perjantaina, sillä mies on käytettävissä, kun Haka kohtaa FC Lahden Kisapuistossa kello 18.30 alkaen.

Hakan seuraavan kotiottelun, AC Oulu perjantaina 20.8., lipunmyynti on nyt auki.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT