Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC HAKA – AC OULU OTTELUN LIPUNMYYNTI JA -VARAUS AUKEAA

Lipunvaraus FC Haka- AC Oulu -otteluun pe 20.8. klo 18:30 alkaa Tukirenkaalle ja kausikorttilaisille ti 10.8.2021 klo 12:00. Yleinen lipunmyynti otteluun alkaa to 12.8. klo 12:00. Liput varataan / ostetaan FC Hakan kotisivuilta Liveto-järjestelmän kautta (Ottelut -> Liput ja kausikortit tai oikeasta reunasta löytyvästä ”Osta liput” -painikkeesta). Lipunmyynti on avoinna ottelun alkuun saakka, tai niin kauan, kuin lippuja on jäljellä.

Katsomoiden istumapaikoista on käytössä suurin osa ja sen myötä lippuja on tarjolla 1650 kappaletta. Myös ravintola-, kioski- ja VIP-palvelut järjestetään voimassa olevien rajoitusten puitteissa. Kaikki liput otteluun tulee ostaa/varata ennakkoon FC Hakan Liveto-lipunmyyntijärjestelmästä. Yrityskumppanien ennakko- ja VIP-lippujen varaaminen tapahtuu erikseen FC Hakan toimistolta kumppaneille lähetettävien ohjeiden mukaisesti.

Tukirenkaan ja kausikorttilaisten lipun hinta on 0€, eikä palvelumaksua mene

Normaalilipun hinta on 20 € + palvelumaksu 2€

VIP-lipun hinta on 85€ + palvelumaksu 3€

(VIP-lippu sisältää pääkatsomopaikan ja oman sisäänkäynnin lisäksi mainiot VIP-palvelumme Hakaklubilla.)

Kausikorttilippua vastaan on porteilla todennettava myös voimassa oleva FC Hakan kausikortti.

Yleisömäärärajoitusten aikana ei porteilla ole lipunmyyntiä, eikä myynnissä ole alennusryhmälippuja. Myöskään varatut kausikorttipaikat eivät ole voimassa. Normaalitilanteesta poiketen myös alle 7-vuotiaat lapset tarvitsevat pääsylipun. Pyörätuolipaikat sekä inva-WC löytyvät lohkosta 1.

Tapahtumaan saavuttaessa tarkistetaan lippu, sekä kausikorttilipulla tulijoilta myös kausikortti. Yhtä kausikorttia kohden voi ostaa yhden kausikorttilipun. Yksi henkilö voi ostaa useampia lippuja (kunhan jokaista kausikorttilippua kohden on myös kausikortti).

Lippua ostaessa on syytä huomioida, että alue on jaettu lohkoihin. Lohkojen välillä voi tapahtumassa vapaasti liikkua, mutta lipulla pääsee vain siihen merkittyyn katsomoon. Tällä pyritään varmistamaan riittävä väljyys katsomoissa.

Lohkot:

Lohko 1: Puukatsomo

Lohko 2: Päätykatsomo

Lohko 3: Kivikatsomo

Lohko 4: Vieraskannattajat (päätykatsomo)

Ottelutapahtuma järjestetään turvallisesti ja alueella voimassa olevien hygieniaohjeiden mukaisesti. Ottelutapahtumassa edellytetään kasvomaskin käyttöä. Lisäksi käsi- ja yskimishygieniasta sekä turvaväleistä huolehtiminen erityisesti mahdollisissa jonotustilanteissa on tärkeää. Oireisena ei tapahtumaan saa osallistua.

Tapahtumien kioski- ja ravintolamyyntiä on 2021 kaudelle järjestelty uudelleen ja myyntipisteitä on lisätty sujuvuuden ja viihtyvyyden lisäämiseksi. Myös kioskien ja ravintoloiden tuotevalikoimaa on lisätty. Myyntipisteiden sijaintiin voit tutustua alla olevasta kartasta. Osalla myyntipisteistä käytössä on vain korttimaksu ja osalla sekä käteis- että korttimaksu. Tuotetoiveita tai palautetta/kysymyksiä tapahtuman palveluista voi lähettää osoitteeseen toimisto@fchaka.fi.

Heti saavuttaessa alueelle on molempien porttien läheisyydessä sekä fanituotemyyntipiste että FC Haka Juniorien avausmaaliveikkaus. Näillä pisteillä on helppo tukea paikallista juniorijalkapalloa sekä hankkia tyylikkäitä Haka-tuotteita. Fanituotteita on myynnissä myös ottelun aikana, mikäli otteluun saavuttaessa ostokset jäävät vielä tekemättä. Ennakkoon Haka-tuotteita voi ostaa Hakan verkkokaupasta osoitteesta store.fchaka.fi.

HUOM! siirretyn HIFK-ottelun uutta päivämäärää odotetaan selviäväksi lähiaikoina

TERVETULOA TEHTAAN KENTÄLLE!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT