Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

HIFK -ottelun lipunmyynti alkaa

FC Haka ja HIFK kohtaavat Tehtaankentällä keskiviikkona 5.8. klo 18.30 ja ottelun liput tulevat myyntiin porrastetusti alkaen tänään kello 12.00.

Ensimmäisenä lippuja pääsevät varaamaan FC Hakan Tukirenkaan jäsenet, joilla on aikaa varata omat lippunsa ennakkoon perjantaihin klo 12:00 asti. Jokainen jäsen saa sähköpostiinsa linkin, mitä kautta lippuja pääsee varaamaan.

Perjantaina klo 12:00 alkaa kausikorttilaisten ennakkovaraus ja he niin ikään tulevat saamaan sähköpostiinsa linkin, millä lippujen varaaminen onnistuu. Kausikorttilaisilla on etuoikeus maanantaiaamupäivään asti ennen, kuin yleinen lipunmyynti alkaa.

Yleinen lipunmyynti alkaa maanantaina 3.8. kello 12.00, jolloin linkki Ticketmasteriin julkaistaan täällä kotisivuilla.

Tukirenkaan ja kausikorttilaisten lipunhinta on 0€, eikä palvelumaksua mene.

Normaalilipun hinta on 20 € + palvelumaksu 1€.

Muistathan, että ostettua kausikorttilippua vastaan, on porteilla todennettava myös voimassa oleva FC Hakan kausikortti.

Yleisömäärärajoitusten aikana ei porteilla ole lipunmyyntiä, eikä myynnissä ole alennusryhmälippuja. Myöskään varatut kausikorttipaikat eivät ole voimassa. Palloliiton vapaakortit eivät ole voimassa poikkeusaikana. Normaalitilanteesta poiketen myös alle 7-vuotiaat lapset tarvitsevat pääsylipun.

Tapahtumaan saavuttaessa tarkistetaan lippu, sekä kausikorttilipulla tulijoilta myös kausikortti. Yhtä kausikorttia kohden voi ostaa yhden kausikorttilipun. Yksi henkilö voi ostaa useampia lippuja (kunhan jokaista kausikorttilippua kohden on myös kausikortti).

Lippua ostaessa on syytä huomioida, että alue on jaettu lohkoihin, joiden välillä ei voi liikkua tapahtuman aikana. Lohkot on lisäksi jaettu katsomoryhmiin, jolla varmistetaan riittävä väljyys katsomoissa.

FC Inter -otteluun otettiin käyttöön myös uusi perhelohko, joka on käytössä myös HIFK -ottelussa. Kulku tähän lohkoon tapahtuu Tehtaankadun puoleisesta portista. Alueella on käytössä lasten leikkipaikka, normaalit kioskipalvelut ja WC, mutta anniskelua ei alueella ole. Alue on suunnattu erityisesti siis perheitä varten, mutta kuitenkin kaikille avoin.

Tapahtumaan saapuminen toteutetaan porrastetusti lohkokohtaisesti, kuten myös tapahtumasta poistuminen. Tästä tarkemmat ohjeet toimitetaan lipun mukana ja lisäksi julkaistaan www.fchaka.fi -sivulla. Kaikkien tapahtumaan saapuvien tulee tutustua ohjeisiin ennen tapahtumaan saapumista, sekä noudattaa niitä ja tapahtumahenkilöstön ohjeistuksia.

Tapahtumassa on tarjolla käsidesiä kaikissa palvelupisteissä, sekä sisäänkäynneillä. Lisäksi kioskeissa myydään kasvosuojaimia ja käsidesiä. Tärkeintä on jokaisen muistaa huolehtia käsihygieniasta, turvaväleistä ja yskimistekniikasta. Sairaana ei ottelutapahtumaan saa missään tapauksessa tulla.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT