Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakan uusi peliasu korostaa seuran perusvärejä, sekä ilmentää positiivista peli-ilmettä

Läpi Hakan maineikkaan, lähes 90-vuotisen historian ajan kaksi väriä on ollut ylitse muiden, musta ja valkoinen. Tästä johtuen kaudelle 2021 Hakan pelipaidat ovat kunnianosoitus seuran tunnettuja värejä kohtaan.

– Halusimme korostaa meidän perusvärejä. Musta ja valkoinen ovat olleet seuran värit perustamisesta saakka, kertoo toimitusjohtaja Olli Huttunen.

– Parhaiten seuran väriä kuvaa seuran slogan ”Mustavalkoinen sydän”!

Huttusen mukaan ajatus mustavalkoiseen peliasuun siirtymisestä lähti liikkeelle seuran toimiston, sekä puheenjohtaja Marko Laaksosen välisissä keskusteluissa viime syksynä.

– Halusimme nostaa enemmän esille seuran perusvärit ja totesimme sen parhaiten toteutuvan tällä keinolla.

– Näkyvillä on koko ajan seuran perusvärit, oli kysymys sitten paidasta tai mainoksesta. Paita ja mainokset sulautuvat hyvin yhteen. Myös yhteistyökumppanit suhtautuivat ajatukseen erittäin hyvin, kaikki ottivat ajatuksen hyvin vastaan.

Paitsi mustavalkoiset värit, niin myös Hakan positiiviset otteet kentällä ja sen ulkopuolella heijastuvat uudessa Puman 2021 pelipaidassa. Nyt jos koskaan on mahdollisuus näyttää, minkä värinen on Haka -sydän.

– Olen ylpeä siitä, että olen saanut olla osa tätä mustavalkoista perhettä, ja varmasti minulta löytyy tuo Mustavalkoinen sydän, Olli Huttunen toteaa ylpeydellä.

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa maailman ensimmäinen musta tai valkoinen peliasu itsellesi. Käy ottamassa Hakan sosiaalisen median tilit(Facebook, Instagram, Twitter) seurantaan, tykkää kuvasta ja kommentoi alle, että kumman värin haluaisit.

Kilpailu on käynnissä 1.4.2021 asti ja voittaja tulee saamaan uunituoreen paidan itselleen ennen muita ja ennen, kuin edes joukkue on niissä esiintynyt.

Pääset tilaamaan uuden pelipaidan itsellesi FC Hakan verkkokaupasta.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT