Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakan kokoonpanotilanne on hyvä ennen musarimatsia

Haka ja KTP kohtaavat lauantaina kello 14.00 alkavassa Ykkösen ottelussa. Ottelu ei ole mikä tahansa ottelu, vaan se on kesän kohokohta – musarilauantain kotipeli.

KPV:lle kärsitty tappio on unohdettu Hakan leirissä ja keskittyminen on täysillä KTP:n kaatamisessa. Edelliset neljä joukkueiden välistä kohtaamista on päättynyt tasalukemiin, mutta nyt Hakan vakaana tavoiteena on katkaista tuo tasapeliputki ja ottaa kiinni perjantaina JJK:ta vastaan tasapeliin jäänyttä sarjakärki HIFK:ta.

Haka pääsee otteluun lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan.

– Koko kauden poissaolevien pelaajien lisäksi kokoonpanosta sivussa on ainoastaan harjoituksissa lievästi loukkaantunut Anton Popovitch. Henri Malundama puolestaan kärsi korttitilin täyttymisestä aiheutuneen pelikiellon KPV:ta vastaan, joten hän on käytettävissä lauantaina, Hakan päävalmentaja Keith Armstrong kertoo.

Tehtikselle kannattaa saapua aloittelemaan musarilauantaita jo hyvissä ajoin, sillä Tehtiksen Paviljongin ovet avataan, jo kello 12.00. Ottelun jälkeen pelataan jälkipelit pitkän kaavan mukaan. Sekä ennen että jälkeen ottelun Paviljongilla viihdyttää Jussi Fredriksson. Jälkipeleillä kuulet luonnollisesti myös tuoreet kuulumiset Hakan valmennukselta sekä ottelun avainpelaajilta.

Työväen Musiikkitapahtuman rannekkeella on vapaa pääsy lauantain otteluun. Tervetuloa kannustamaan Haka voittoon!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT