Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka janoaa revanssia JJK:sta

FC Hakan ottelut Ykkösessä jatkuvat lauantaina Jyväskylän Harjulla. Vastaan asettuu tiukasti putoamista vastaan taisteleva JJK.

Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen sujui JJK:n komennossa. Kettupaidat olivat kesäkuun alussa parempia Tehtaan kentällä lukemin 2-0.

– Varoitin jo tuolloin, että JJK on nuori ja vaarallinen joukkue. Se oli heidän ensimmäinen voittonsa tällä kaudella. Nyt meidän pitää olla paremmin hereillä, Hakan päävalmentaja Keith Armstrong toteaa.

Tuon pelin jälkeen Haka on kerännyt 16 pistettä, JJK kuusi. Viime kierroksella Haka voitti KTP:n Tehtaan kentällä puhtaasti 3-0, JJK puolestaan taisteli 2-2 -tasapelin kärkijoukkue HIFK:n vieraana.

– Nyt edessä on taas peli luonnonnurmella. Pietarsaaren ja Oulun pelejä ennen harjoittelimme tekonurmella ja voitimme. Kokkolan peliä ennen harjoittelimme luonnonnurmella ja hävisimme. Nyt olemme harjoitelleet taas pelkästään tekonurmella, joten toivottavasti tulos on samanlainen kuin Pietarsaaressa ja Oulussa, Armstrong pohtii.

Perjantain joukkueharjoituksissa tuli pieniä kolhuja, joten kokoonpanon suhteen voi joitain muutoksia tulla.

– Anton Popovitch oli varotoimenpiteenä sivussa viime pelistä, mutta hän oli jo alkuviikosta taas mukana. Meillä on 20 pelaajan rinki, josta valita pelaajat Jyväskylään, Armstrong kertoo.

Nuori Valtteri Hiilloskorpi hakee loppukauden ajan peliaikaa Kakkosesta Tampere Unitedin riveistä.

JJK-Haka pelataan Harjun stadionilla lauantaina 4.8. kello 17.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT