Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakan kausikorttikampanjan tavoite lähestyy – ”Taas uskomaton onnistuminen”

FC Hakan kausikorttikampanja on voimassa vuoden loppuun saakka ja tavoitteeksi asetettu 1934 varattua kausikorttia on jo hyvin lähellä. FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen on nöyränä ja kiitollisena seurannut kausikorttien menekkiä.

Hakan perustamisvuotta mukaileva kausikorttitavoite kuulosti alkuun kovalta, mutta Haka-fanit ovat jälleen osoittaneet voimansa. Viikonloppuun mennessä kausikortteja oli varattu jo noin 1800 kappaletta, joten tavoite kolkuttelee jo.

– Tavoite lähenee ja tämä on taas uskomaton onnistuminen. Tämä on kolmas peräkkäinen vuosi, kun järjestämme kausikorttikampanjan ja taas pääsemme mahtaviin määriin. On jopa yllättävää, että kortteja on mennyt näin paljon, ja on upea nähdä kuinka Haka-fanit ovat lähteneet jälleen tukemaan seuraansa. Se kertoo osaltaan siitä, että Hakalla on laaja kannattajakunta, Huttunen kiittelee.

Kausikortteja on mahdollisuus ostaa myös lahjoitettavaksi hyväntekeväisyyteen. Useat yritykset ovatkin ottaneet tästä kopin tarjotakseen sellaisille mahdollisuuden päästä nauttimaan Tehtiksen tunnelmasta, jotka eivät välttämättä muuten kävisi peleissä.

– Hyväntekeväisyyteen lahjoitettuja kausikortteja on mennyt kymmeniä ja useampia yrityksiä sekä jokunen yksityinen henkilökin on niitä ostanut. Ne ovat aiemmin menneet tarpeeseen, sillä niitä ovat käyttäneet henkilöt tai nuoret, joilla ei välttämättä ole muuten varaa käydä peleissä. Moni on päässyt nauttimaan Hakan peleistä ensimmäistä kertaa elämässään.

Viime kaudella ottelutapahtumien koronarajoitukset loivat omat haasteensa sekä seuroille että katsojille. Tarkoista yleisörajoituksista huolimatta Haka oli ainoa joukkue Veikkausliigassa, joka onnistui nostamaan yleisökeskiarvoaan edelliskauteen verrattuna. Huttusen mukaan ensi kaudella ottelutapahtumiin tullaan panostamaan entistä enemmän.

– Korona-ajasta huolimatta meillä nousi yleisökeskiarvo viime kaudella. Jos ja kun tilanne on ensi kaudella toivottavasti parempi, niin meille on yksi iso haaste tehostaa toimintaa ottelutapahtumissa. Tulemme lisäämään myyntipaikkoja ja teemme asioita toimivammiksi palvellaksemme yleisöä entistä paremmin. Meillä on niihin selkeät suunnitelmat olemassa.

Kausikortin ehtii hyvin vielä varata vaikkapa joululahjaksi. Fanituotevalikoimaan on myös tullut useita uusia tuotteita, jotka sopivat joululahjoiksi.

– Nyt on hyvä hetki hankki kausikortti pukinkonttiin, sillä täytyy muistaa, että ensi vuoden alusta kausikortin hinta on 200 euroa ja yksittäisen ottelulipun hinta tulee olemaan 20 euroa. Siinä mielessä kausikortin hankinta kannattaa ehdottomasti. Lisäksi meille tulee koko ajan uusia fanituotteita, jotka ovat erinomaisia joululahjoja, Huttunen vinkkaa.

Hakan kausikortin pääset varaamaan täältä.

Kausikortteja koskeva tietopaketti on luettavissa täältä.

Fanituotteisiin voit tutustua täältä.

Kuva: Jussi Rämä

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT