Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Hakan valmennukseen uusi mies

FC Hakan kehittäessä määrätietoisesti toimintaansa joka osa-alueella, on tämä tarkoittanut panostuksia myös pelaajien suorituskyvyn parantamiseen. Fyysisessä valmennuksessa aloittanut espanjalainen Alejandro Peris Mora on edustusjoukkueen ja Hakajuniorien yhteinen panostus, jonka rooli miesten kanssa tulee olemaan pelaajien fysiikka- ja ravintovalmennuksessa.

”Alex” saapui Suomeen jo vuonna 2017 alkujaan valkeakoskelaisen Futsalliiga -seura Mad Maxin pelaajavalmentajaksi. Viimeiset kaksi vuotta mies on toiminut Hakajuniorien valmennuksessa ja nyt siis toiminta jalkapallon puolella laajenee myös Veikkausliiga -joukkueen valmennukseen.

Päävalmentaja Teemu Tainio on jo alun kokemuksen jälkeen erittäin tyytyväinen uuden valmennustiimin jäsenen palveluksiin.

– ”Alex” on jo lyhyen ajan aikana näyttänyt osaamisensa. Todella asioihin paneutuva persoona ja lajitietämys on hyvällä tasolla. Fyysinen valmennus on varmasti asia missä me voidaan parantaa todella paljon ja ”Alexin” palkkaaminen tähän rooliin on ensimmäinen askel tässä.

Mies itse myös kokee saaneensa hienon vastaanoton joukkueessa.

– Olen tuntenut oloni mukavaksi ensimmäisestä päivästä lähtien. On ilo työskennellä tässä ammattimaisessa ympäristössä loistavien valmentajien ja pelaajien ympäröimänä.

Myös oman roolinsa merkitys on kirkkaana mielessä.

– Päätavoitteeni on, että jokainen pelaaja on aina käytettävissä parhaassa mahdollisessa kunnossaan.

Käytännössä tämä tarkoittaa yksilöllisiä harjoitteita, kuormituksen seurantaa, harjoitusten tehokkuuden mittaamista ja loukkaantumisten ehkäisyä, sekä tarvittaessa kuntoutusta.

– Kaikkien näiden tekijöiden oikea hallinta auttaa joukkuetta saavuttamaan kilpailukykyisen suorituskyvyn.

”Alex” on ollut erittäin tyytyväinen viettämäänsä aikaan Haka -perheessä ja jakaa kiitoksensa niin juniorien, kuin liigaseuran toimijoille.

– Minulla on vain hyvää sanottavaa. Olen ollut osa Hakaa vuodesta 2018, ja tänä aikana seura on pyrkinyt jatkuvasti kehittymään kaikilla osa-alueilla.

– Tunnen kiitollisuutta voidessani olla osa tätä seuraa, joka on antanut minulle mahdollisuuden tehdä työtäni ja on luottanut minuun alusta asti.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT