Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Hakan korkein huomionosoitus pitkäaikaiselle luottomiehelle

FC Hakan korkeimman huomionosoituksen, Juuson Plaketin, saa pitkään seuran toiminnassa mukana ollut Kari ”Kalle” Myyrä.

Tällä kertaa seura halusi muistaa ja kunnioittaa taustahenkilöä, joka on merkinnyt seuralle paljon ja jolle seura merkitsee paljon.

Kalle on ollut mukana eri rooleissa, hierojana ja huoltajana, aina vuodesta 1994 asti. Hänen reipas ja rempseä huumori on avannut monta vaikeaa tilannetta joukkueen sisällä ja on varmasti jäänyt unohtumattomasti pelaajien, sekä taustojen mieleen.

Kalle toimii vielä tänäkin päivänä edustusjoukkueen hierojana.

Korona -tilanteesta johtuen palkinnon luovuttamistilaisuus oli totuttua arkisempi, mutta se ei missään nimessä vähennä palkitun arvoa seuralle, eikä palkinnon arvoa saajalle.

– Minulla on ollut hienoja vuosia joukkueen kanssa, olen nähnyt paljon erilaisia pelaajia ja taustahenkilöitä. Lisäksi olen saanut matkustaa paljon joukkueen kanssa niin koti- kuin ulkomailla. Olen erittäin otettu tätä huomionosoituksesta, Kalle toteaa.

FC Haka onnittelee Kallea!

Yli kahdessakymmenessä vuodessa Hakan matkassa on sattunut ja tapahtunut. Vuosien varrelle mahtuu myös lukuisia eri pelaajia, jotka muistelevat Kallea lämmöllä, niin fyysisen, kuin henkisenkin puolen huollosta.

*****
– Hienoa, että Kallea muistetaan! Hän on tehnyt vuosia tärkeää työtä joukkueen eteen. Lihashuollon lisäksi Kallen hierontapöydällä kuuli aina parhaat tarinat, hyvällä huumorilla höystettynä.

– Kaikennäköistä hauskaa sattui ja tapahtui matkan varrella, muistaakseni kauden päätösristeilyllä Kallella oli tuliaishajuvesien kanssa pientä säätöä, miesten ja naisten hajut taisi mennä sekaisin…olisiko aikaero ollut syynä vai mikä, mutta kysykää Kallelta, saatte varmasti kuulla hyvän tarinan! Isot onnittelu Kallelle!
LASSE KARJALAINEN

*****
– Terveiset ja onnittelut Kallelle – menee oikeaan osoitteeseen! Hienoa on ollut olla samassa jengissä, missä Kalle on ollut. Huikea persoona, jolta on aina tullut rehellistä palautetta.

– Pisti kropan kuntoon penkillä ja samalla siinä tuli henkinenkin puoli laitettua kuntoon. Niin kuin sanoin, palaute oli suoraa ja kasvattavaa. Siinä on moni pelaaja päässyt kokemaan ja saamaan niin elämään oppeja, kuin pelistä ja jalkapallostakin.

– Hurjasti onnea Kallelle ja taas kentän laidalla tavataan!
SAMI RISTILÄ

*****
– Kallen kanssa, kun pääsin työskenteleen Hakassa jokusen vuoden, niin kyllä Kalle piti huolen ettei pelaajilla ollut lihaksissa jumeja niin treeneissä, peleissä, kuin reissuissakin.

– Kun Kalle oli matkassa, niin reissut eivät olleet kyllä tylsiä. Aina sattui ja tapahtui asioita, jotka ovat kyllä jääneet monen pelaajan muistoihin.

– Oikein kovasti onnea Kalle!
JARNO MATTILA

*****
– Nyt meni Juuson plaketti täysin oikeaan osoitteeseen. Pyyteetöntä työtä Hakan ja ennen kaikkea pelaajien eteen, niin ylä- kuin alamäissä.

– Muistoja on monia matkan varrelta ja niistä voisi kirjoittaa kirjan. Aikanaan sunniteltiin, että pistän ylös kaikki Kallen kuolemattomat lauseet. Ehdotin, että tuotosta menee 70% Kallelle ja 30% minulle kirjan kirjoittajana. Vastaus tuli ytimekkäästi Kallen tyyliin: ”Tuotot 50/50 ja kaikki rahat käytetään virvoitusjuomiin”. Tämä kuvastaa hienosti Kallen huumorintajua ja reiluutta.

– Jos joku on saanut jumit jaloista ja kropasta pois niin se on ollut Kalle. Joskus on tullut mustelmia, mutta jumit lähti.

– Suuret onnittelut mestari Kalimeerolle!
MIKKIS LATOSAARI

*****
– Oikeeseen osoitteeseen kyllä löytänyt jälleen kerran juuson plaketti! Kalle on kyllä todella intohimoinen futisvaikuttaja.

– Aikanani Kalle on toiminut meillä hierojana ja Kallen suusta kuulee kyllä monenlaisia hauskoja tarinoita hänen Haka -aikojen varrelta.

– Tälläsiä kavereita jokainen seurayhteisö tarvitsee ja Kallelle iso kiitos kaikesta Hakan eteen tehdystä työstä – onnea Kalle!
JAMI KYÖSTILÄ

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT