Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Erkki Nieminen jättää Hakan – seuraaja tekee historiaa joukkueenjohtajana

FC Hakan monivuotista joukkueenjohtajaa, Erkki Niemistä, ei nähdä enää ensi kaudella vaihtopenkillä. Erinomaisen hienosti tehtävää hoitaneen ”Ekin” saappaat ottaa täytettäväkseen Jonna Kauppinen, joka toimi miehen apuna jo menneellä Veikkausliiga -kaudella.

Päävalmentaja Teemu Tainio on erittäin kiitollinen ”luottomiehen” palveluksista, vaikka muutokset ovatkin samalla myös luopumisen hetkiä.

– Haluaisin kiittää Erkkiä joukkueen ja seuran puolesta mahtavasta panoksesta joukkueen eteen – todellinen herrasmies!

Uutena joukkueenjohtajana aloittava Jonna Kauppinen jakaa niinikään kiitoksensa edeltäjälleen.

– Kiitos ”Ekille” yhteisistä vuosista! Yli 5 vuotta, mitä olen ollut itse Hakalla hommissa, ”Eki” on ollut koko ajan joukkueenjohtaja. Olen päässyt läheltä näkemään ja kuulemaan mitä tämä työ on, siitä olen kiitollinen.

Kauppinen tekee pestissään samalla historiaa, ollen ensimmäinen naispuolinen joukkueenjohtaja Veikkausliiga -joukkueessa. Uuteen hän lähtee rohkein, sekä luottavaisin mielin.

– Tänä vuonna keskityin tekemään töitä kulisseissa, kentän ja pukukopin ulkopuolella – korona taisi sitä puolta vähän keventää.

– Mielenkiintoinen vuosi kuitenkin. Opin paljon jatkoa varten, miten asioita kannattaa tai ei kannata hoitaa. Haluan tehdä Hakasta entistä paremman, mukavamman seuran ja kodin pelaajille.

Uuden joukkueenjohtajan ensimmäinen tulikoe nähtiin joulukuun harjoituspelissä FC Lahtea vastaan, mikä menikin oikein mainiosti.

Ulkomaanmatkailusta pitävälle Kauppiselle avautuu pestin myötä oiva tilaisuus myös kotimaanmatkailuun. Mikäli sarja päästään pelaamaan täysimääräisenä, on Veikkausliigassa edessä vähintään 15 vierasottelua. Reissut joukkueen matkassa hän ottaa kuitenkin mielellään vastaan.

– Nyt pääsen sitten joukkueen mukaan peleihin. Odotan innolla kotimaanmatkailua, tutustumista pelaajiin ja muihin joukkueisiin, sekä myös kaikkea uuden oppimista. Toivon lämpimiä ja vähäsateisia pelipäiviä, että penkillä tarkenee ?

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT