Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakan ensimmäinen kotipeli pelataan ilman yleisöä – kannattajille kuitenkin mahdollisuus tukea joukkuetta Tehtiksellä

FC Hakan ensimmäiseen kotiotteluun pe 14.5. ei alueen koronarajoitusten vuoksi voida ottaa yleisöä. Tällä hetkellä on 17.5. saakka voimassa kokoontumisrajoitus, joka koskee myös ulkona järjestettäviä alueellisesti rajattuja tapahtumia, kuten jalkapallo-otteluita. Sallittu yleisömäärä on rajattu 10 henkilöön.

– On todella kurjaa, että yleisö ei pääse ensimmäiseen kotipeliin paikan päälle. Kuitenkin ymmärrämme kaikki, että terveys ja turvallisuus ovat tässä etusijalla. Vaikka meillä onkin hyvät kokemukset tapahtumien järjestämisestä myös poikkeusaikana, toimitaan tietenkin viranomaisten rajoitusten ja ohjeiden mukaisesti, kertoo Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen.

FC Haka on päättänyt käyttää 10 henkilön yleisökapasiteetin kutsumalla seuran kunniajäsenet ja seuran korkeimman huomionosoituksen, Juuson Plaketin, saaneet ensimmäiseen kotiotteluun. Vaikka paikan päälle yleisöä ei voidakaan ottaa, voi ottelua kuitenkin seurata livenä Ruutu+ palvelusta, johon Haka on tarjonnut kaikille kausikorttilaisilleen kuukauden Ruutu+ käyttöoikeuden. Ruutu+ käyttöoikeuksia voi hankkia myös FC Hakan verkkokaupasta store.fchaka.fi.

Ensimmäiseen kotiotteluun halutaan tilanteesta huolimatta kerätä kannattajat paikalle joukkueen tueksi. Tehtiksen katsomoihin teetetään isot kannattajalakanat, joihin kannattajilla on mahdollisuus painattaa oma kuvansa ja näin olla mukana Hakan Veikkausliigan 2021 ensimmäisessä kotiottelussa pe 14.5. sarjanousija KTP:a vastaan. Oman paikkansa voi jokainen hankkia Hakan verkkokaupasta hintaan 10€/kpl. Kaikki kannattajalakanaan paikan ostaneet saavat myös 10% alennuskoodin FC Hakan verkkokauppaan. Mikäli joku haluaa osallistua tukikampanjaan, mutta ei halua omaa kuvaansa lakanaan, arvotaan paikalle Hakan aiempien vuosikymmenten pelaajan edustuskuva. Kannattajalakanaan myydään paikkoja pe 7.5. saakka. Myös yritykset voivat osallistua kampanjaan valitsemalla verkkokaupassa tuotteen ”kannattajalakana yrityksille”.

– Haluamme tehdä Hakan kannattajille mahdolliseksi Euroopan kentiltä tutun tavan osallistua otteluun. Toivottavasti seuran kannattajat lähtevät sankoin joukoin mukaan kampanjaan ja saadaan Tehtikselle mahdollisimman hyvä tunnelma koronarajoituksista huolimatta, kertoo Olli ”Oka” Huttunen innoissaan uudesta avauksesta.

– Kaikki tuki joukkueelle ja seuralle on todella tärkeää nyt vaikeana aikana. Lisäksi onhan tämä hauska historiallinen tapa olla mukana Hakan pelissä, Oka jatkaa.

FC Hakan seuraava ottelu on FC Interiä vastaan vieraskentällä su 9.5. klo 16:00. Ensimmäinen kotiottelu FC Haka – KTP pelataan siis pe 14.5. klo 18:30 (ilman yleisöä).

Verkkokauppaan pääset TÄSTÄ.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT