Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakalle odotettu jatkosopimus

FC Hakan kausarihaaste etenee kohti tavoitettaan, eli 1934 kausikorttivarausta. Mikäli raja rikkoutuu, niin kampanja toteutuu ja kortit saa lunastettua valitsemaansa hintaan. Halvimmillaan hinta tulisi olemaan 69 €, mutta mikäli asetettu varausmäärä ei toteudu, niin kausikortin hinnaksi tulee 200 €.

Viime viikolla aloitimme julkaisemaan pelaajasopimuksia sitä mukaa, kun sadan rajapyykit rikkoutuvat. Ensimmäisenä, eli 1000 varauksen pelaajasopimuksena, julkaistiin Maximus Tainion kanssa tehty 1+1 -vuotinen sopimus.

Tänään, 1100 varauksen rikkouduttua, on vuorossa Henri Malundaman 1- vuotinen jatkosopimus. 25 -vuotias laitapuolustaja siirtyi Ilveksestä Valkeakoskella kaudelle 2016, joten ensi vuonna mies aloittaa kuudennen kautensa valkopaitojen takalinjoilla.

Aktiivisesti hyökkäyksiin osallistuva peluri on parhaillaan suorittamassa varusmiespalvelustaan Santahaminan Tiedustelukomppaniassa. Vaikka kotiutuminen on suunniteltu jo maaliskuulle, niin kauteen valmistautuminen tulee silti olemaan normaalista poikkeava.

– Talvesta on tulossa hieman erilainen armeijan takia, mutta en anna sen yhtään häiritä harjoittelua.

Jatkosopimuksen mies otti tyytyväisenä vastaan.

– Hyvillä mielillä jatkan Hakassa ja innolla odotan tulevaa!

– Tärkeintä on pysyä ehjänä koko kausi ja välttää vammoilta, mies tuumii.

Joukkueen keskuudessa kausikorttikampanja on otettu tänäkin vuonna positiivisin mielin vastaan ja myös ”Mamba” kannustaa ottamaan siihen osaa.

– Sinuna olisin osana Hakan kausikorttikampanjaa, koska tänä kautena on taas todella nälkäinen Haka kentällä.

Kampanja etenee tasaisen varmasti kohti tavoitetta, mutta siitä huolimatta, matkaa maaliin riittää.

Pitää myös muistaa, että tälle kaudelle haasteessa on erityinen porkkana, millä jokainen voi vaikuttaa joukkueen iskukykyyn. Kaikki yli 69 € varauksista tulevat varat, tullaan käyttämään huippupelaajahankintaan. Haka on asettanut viralliseksi tavoitteeksi runkosarjassa paikan kuuden joukossa ja sen toteutumiseksi, myös joukkuetta on vahvistettava.

Mikäli et vielä ole varannut korttia tai haluat ostaa niitä lisää, esimerkiksi lahjaksi, niin lisätietoja ja varauslomake löytyvät TÄÄLTÄ.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT