Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Pelaajasopimuksia julki asteittain: 1000 kausikortin Maximus Tainio

FC Haka on solminut pelaajasopimukset kolmen eri pelaajan kanssa, jotka tullaan tiedottamaan sitä mukaan, kun sadan varatun kausikortin rajat ylittyvät kausikorttikampanjassa.

Ensimmäisen 1000 -kortin rajapyykin ylityttyä, julkaistaan Maximus Tainion kanssa tehty 1+1 -vuotinen sopimus. Keskikentällä lupaavia otteita esittänyt ”Max” on erittäin tyytyväinen jatkoonsa.

– Hyvällä fiiliksellä lähdin tekemään tätä uutta sopimusta, sillä halusinkin jäädä vielä Hakaan. Viime kausi oli tosi mielenkiintoinen, missä oli hyviä ja huonoja hetkiä. Se meidän joukkuehenki on yksi iso syy miksi haluun jäädä ja uskon siihen, että ens kausi tulee oleen meiltä paljon parempi.

Tainiohan saapui Hakaan toukokuussa korona -tauon aikana, mutta pelaaja joutui jättämään useita pelejä väliin odottaessaan siirtoikkunan aukeamista. Kun pelilupa lopulta heltisi, niin maltillinen sisäänajo alkoi tuottamaan jo loppukaudesta lupaavia tuloksia.

Ehkäpä mieleenpainuvin hetki kaudelta on vieraspeli Kuopion Palloseuraa vastaan, missä Tainio riisti pallon ja vapautti Salomo Ojalan voittomaalin tekoon.

– Henkilökohtaisesti viime kausi meni ihan OK. Alkukausi oli vähä masentavaa, kun ei ollut pelilupaa. Mutta viime kaudesta sain hyvin tuntumaa ja ihan hyvin peliaikaa.

Tulevaan kauteen lupaava pelaaja lähtee luottavaisin, sekä päättäväisin mielin.

– Nyt tulevalle kaudelle yritän saada sellaisen kunnon roolin Hakaan ja pelata paljon enemmän ja näytän Haka -faneille, mitä osaan tehdä siellä kentällä.

Hakan kausikorttikampanja on hyvässä vauhdissa, mutta matkaa on vielä paljon tavoitteeseen – voit käydä lukemassa tarkemmat ohjeet ja varaamassa omasi TÄÄLTÄ.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT