Haka tylysti ulos Suomen Cupista

Hakan unelma Suomen Cupin finaalista mureni Tehtaan kentällä 1265 katsojan edessä. SJK antoi Hakalle kunnon oppitunnin ja eteni finaaliin numeroin 6-1.

SJK ratkaisi ottelun nopeasti, sillä reiluun puoleen tuntiin pallo oli kolmasti Hakan maalissa. Timo Tahvanainen aloitti maalinteon 13. minuutin kohdalla. Ariel Ngueukam lisäsi vieraiden johtoa 13 minuuttia myöhemmin ja Roope Riskin viimeistelemä kolmas maali 33. minuutilla oli lopullinen niitti.

Toisella puoliajalla Matej Hradecky vei seinäjokelaiset jo neljän maalin karkumatkalle, kunnes Macpherlin Dudu pääsi kaventamaan. Youness Rahimi ja Matti Klinga iskivät viimeisellä vartilla vielä yhdet osumat vieraille.

– Masentava tulos ja huono esitys. Mutta kyllä SJK:lla tuntui onnistuvan kaikki. Heillä syötöt napsuivat kovalla prosentilla omille ja maaleja syntyi lähes joka paikasta, Hakan päävalmentaja Kari Martonen harmitteli.

Hakan pelit jatkuvat tiistaina Ykkösen kamppailulla FC Jazzia vastaan.

– Oma esityksemme oli niin vaisu, että kyllä tässä täytyy tarkkaan käydä tämä peli läpi ennen tuota ottelua, Martonen sanoi,

Suomen Cupin toisessa välierässä HJK voitti FC Lahden 3-0.

Hakan kokoonpano: Ville Kauppinen, Henri Malundama, Etchu Tabe (var.), Eero-Matti Auvinen, Juho Saarinen, Niilo Mäenpää, Anton Popovitch (37. Topi Järvi), Emenike Mbachu, Jaakko Rantanen (65. Tuomas Lähdesmäki), Chris James, Macpherlin Dudu (var.) (81. Joni Mäkelä).