Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka pääsee vihdoin pelaamaan Tehtiksellä

FC Haka pääsee vihdoinkin kotikentälle, kun Turun Palloseura saapuu Tehtaankentälle torstain päiväotteluun. Edelliset 12 otteluaan vieraissa pelanneen koskilaisjoukkueen innostus on käsin kosketeltava.

– Kyllä siinä on ollut pelaajilla ja valmentajillakin hymy herkässä, kun on vihdoin päästy hallista Tehtikselle harjoittelemaan ja nyt siis pelaamaan, päävalmentaja Teemu Tainio iloitsee.

Torstain vastustaja on viime kausilta tuttu, mutta syksyllä turkulaisten tie vei takaisin Ykköseen. ”Teme” kuitenkin odottaa, vanhan maajoukkuekaverinsa, Jonatan Johansson johtamaa ryhmää innoissaan.

– Tämä on erittäin hyvä peli tähän vaiheeseen, kiva nähdä myös TPS:n pelaamista. Ja vastustajallahan on enemmän liigakokemusta, kuin meillä, hän muistuttaa.

Hakalla on allaan muutama ulkopeli isolla kentällä ja kahdet treenit Tehtiksellä, joten ihan vielä ei pelikentän ja tilan hahmotus ole täysin kunnossa.

– Pikkuhiljaa tässä päästään taas normaaliin arkeen kiinni. Mittasuhteet on vielä tuonut oman haasteen, mutta jatketaan työstämistä päivä päivältä. Lisäksi ulkona on kaikkea, kuten aurinko ja tuuli, niin se tuo tietysti oman elementtinsä peliin halliin verraten.

Hakan kokoonpanosta ovat torstaina sivussa Samuel Chidi, Aleksandr Vucenovic, Ndukaku Alison ja Salomo Ojala. Näistä Alison tulee olemaan pisimpään sivussa. Chidi ja Vucenovic ovat lähellä kuntoutumista ja Ojala olisi jo pelikunnossa, mutta varotoimenpiteenä huilaa vielä torstain ottelun.

FC Haka – TPS torstaina 1.4.2021 kello 14.00 Tehtaankentällä – OTTELU PELATAAN ILMAN YLEISÖÄ!

Aamulehti näyttää ottelun suorana omilla kotisivuillaan.

Turun Palloseuran ennakko TÄÄLTÄ.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT