Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

APRILLIA!! Tehtiksen Kunkku valittiin maailman parhaaksi käsityöläisolueksi!

Aprilli -pilastahan siinä oli, ainakin osittain kyse, kun Haka julkaisi torstain 1.4. aamuna nettisivuillaan tiedotteen ”Tehtiksen Kunkun” voittaneen arvostetun olutpalkinnon.

Sen verran uutisessa kuitenkin oli totuuden siementä, että kyseessähän on erittäin maukas ja laadukas olut, mikä näkyi myös nimikko-oluen suosiossa viime kesänä.

Totta on myös se, että uusi olut on suunnitteilla ja sen valinnassa tullaan käyttämään sopivaa makuraatia.

Vaikka uutinen sai alkunsa aprilli -pilasta, niin sen verran siinä oli uskottavuutta, että toimiston sähköposti ei säästynyt hakemuksilta. Seura aikookin hyödyntää tätä ja valita sopivan maistelijan auttamaan uuden oluen valinnassa.

************************************************************

FAKE NEWS !!!

FC Hakan ja Teerenpelin yhteistyössä valmistama Tehtiksen Kunkku on valittu maailman parhaaksi käsityöläisolueksi.

Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen on luonnollisesti innoissaan tästä ”puskista tulleesta”, mutta ei kuitenkaan yllättävästä valinnasta.

– Saimme tiedon palkinnosta maanantaina, eli heti seuraavana päivänä, kun Lehigh Valleyn olutviikot olivat huipentuneet vuoden 2020 parhaiden oluiden valintaan.

– Onhan tämä suuri kunnia, mutta voin rehellisesti tunnustaa, että maistettuani Tehtiksen Kunkkua ensimmäisen kerran, tiesin nyt syntyneen jotain suurta, ”Oka” suurena oluen ystävänä muistelee viime kesänä videoitua ensipuraisua.

– Menestyminen näinkin arvostetussa olutkilpailussa antoi uskoa siihen, että huippupelaajien lisäksi Hakassa osataan valmistaa myös huippuolutta, Huttunen hehkuttaa.

Palkinnon seurauksena, seura teki lopullisen päätöksen uudesta oluesta, ja sen suunnittelu onkin jo käynnissä. Tällä kertaa, jotta tulos olisi vieläkin onnistuneempi, seura haluaa osallistaa myös kannattajansa valintaprosessiin.

Hyvinkin nopeassa aikataulussa perustettavaan makuraatiin valitaan kymmenen maistajaa, joista jokainen saa 12 pulloa eri olutvaihtoehtoja kotiinsa toimitettuna. Oluet pisteytetään ja niiden, sekä seuran hallituksen jäsenten vastaavan pisteytyksen voittajaoluesta, tulee FC Hakan uusi nimikko-olut kesälle 2021. Palkinnoksi työstään, raatilaiset saavat vielä laatikolliset voittajaolutta, kunhan olut on saatu ensin markkinoille.

Mikäli haluat mukaan raatiin, lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen toimisto(ät)fchaka.fi ennen pitkäperjantaita ja perustele maksimisssaan 160 merkillä, miksi juuri sinut pitäisi ottaa mukaan raatiin.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT