Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka nälkäisenä kohti Tammisaarta

Viime lauantaina Haka joutui todelliseen mankeliin, kun AC Oulu haki täyden pistepotin Tehtaan kentältä lukemin 1-5. Tulevana lauantaina Hakalla on kasvojen pesun paikka, kun edessä on vierasottelu Raaseporin Tammisaaressa. Ottelu EIF:iä vastaan alkaa kello 17.

– Meidän täytyy palata takaisin hyvällä tasolle surkean AC Oulu-pelin jälkeen. Melkeinpä kaikki mikä voi mennä pieleen, niin meni pieleen siinä pelissä, Hakan päävalmentaja Keith Armstrong huomauttaa.

Armstrongin mukaan tuon ottelun pettymykset on nyt käsitelty ja katseet on suunnattu tiukasti launtaiseen Tammisaaren vierailuun.

– Meillä on nyt muutama hyvä harjoituspäivä takana, joten odotan huomattavasti parempaa esitystä, Armstrong jatkaa.

Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Haka otti kevään ensimmäisen voittonsa Ykkösessä, kun EIF kaatui Tehtaan kentällä 2-0. Hakan molemmat maalit viimeisteli toukokuun puolessa välissä Kalle Multanen. Tuossa vaiheessa Hakalla oli useampia poissaoloja, mutta nyt sivussa on varmuudella vain kaksi pelaajaa.

– Joona Kari ja Joonas Immonen aloittivat juuri armeijan, joten he eivät ole käytettävissä tässä pelissä. Mutta muuten kaikki pelaajat ovat olleet mukana harjoituksissa, Armstrong kertoo.

Haka on tällä hetkellä Ykkösessä kuudentena ja EIF kahdeksantena. Pisteissä joukkueilla on eroa viisi pinnaa Hakan hyväksi, mutta EIF:lla on yksi ottelu vähemmän pelattuna. EIF:lta löytyy Hakan tavoin yksi todellinen maalitykki. Multanen on viimeistellyt Hakan 12 maalista yhdeksän, Felix De Bona EIF:n 12 maalista seitsemän.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT