Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka kovaan testiin ennen talvilomaa

FC Haka on treenannut kuluneen viikon kovaa ja päättää sen parhaalla mahdollisella tavalla, eli harjoitusottelulla. Joukkue matkustaa lauantaina Kuopion Palloseuran vieraaksi ja jää ottelun jälkeen hyvin ansaitulle talvilomalle.

– Meillä oli halu vielä ennen lomaa pelata yksi harjoitusottelu, missä saadaan minuutteja mahdollisimman laajalle joukolle, joukkueen valmentaja Mikko Manninen kertoo.

Aivan kaikki eivät kuitenkaan ole matkassa, sillä pienistä loukkaantumisista johtuen Samuel Chidi ja Ndukaku Alison jättävät ottelun väliin. Molempien odotetaan joka tapauksessa olevan pelikunnossa jälleen talviloman jälkeen.

Lisäksi perjantain valmistavissa harjoituksissa itsensä loukkasi Salomo Ojala, mutta hänen vammansa vakavuudesta ei ole vielä tarkempaa tietoa. Maalivahdeista mukana ei ole Kalle Kohonen.

Kuopion Palloseura esiintyi Suomen Cupissa vakuuttavasti voittaen oman lohkonsa. Näin joukkue matkaa puolivälieriin, mitkä pelataan alustavasti 6.-14. maaliskuuta välisenä aikana. Tästä huolimatta keltamustat ovat sopineet seuraaville parille viikolle kolme harjoitusottelua, joista ensimmäisenä siis Haka.

Ottelumäärästä johtuen voisi päätellä, että kuopiolaiset tulevat kierrättämään niinikään laajaa rinkiä ja mielenkiintoista on myös nähdä, että esiintyykö ex-Haka Anton Popovitch uuden joukkueensa kokoonpanossa. Joka tapauksessa koskilaiset tulevat saamaan toivotun kovan vastuksen Lippumäen ylipainehallissa vastaansa.

– Kuopiossa on loistavat olosuhteet ja loistava joukkue vastassa, niin mikäs siellä on käydessä ja omaa peliä lähdetään edelleen rakentamaan pala kerrallaan, Manninen toteaa.

Ottelu alkaa lauantaina 27.2. kello 14.45 ja se pelataan ilman yleisöä. KuPS kuitenkin lähettää ottelun meidän kaikkien iloksi omalla Youtube -kanavallaan.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT