Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka kohtaa Jazzin sunnuntaina Porissa

Hakan ottelut Ykkösessä jatkuvat sunnuntaina, kun edessä on matka Porin stadionilla FC Jazzin vieraaksi.

Haka ja Jazz ovat kohdanneet tällä kaudella kaksi kertaa. Porissa päädyttiin maalittomaan 0-0 -tasapeliin ja Tehtaan kentällä Haka voitti 2-1. Helposti tuo voitto ei irronnut, sillä Jazz johti peliä, mutta Haka käänsi kamppailun Anton Popovitchin ja Jarno Mattilan maaleilla.

Joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla kuusi ja seitsemän, mutta Hakalla on pinnoja yhdeksän kappaletta enemmän kuin porilaisilla.

– Vastaan tulee joukkue, joka pyrkii nopeisiin suunnanmuutoksiin ja nopeisiin hyökkäyksiin, Hakan päävalmentaja Kari Martonen sanoo.

Hakalla on alla kirvelevä kotitappio EIF:lle. Tuo tappio tiesi sitä, että nousukahinoihin palaaminen vaatisi jo melkoista ihmettä viimeisten kierrosten aikana.

– Tärkeintä on, että pystymme pelaamaan yhtenäisellä ilmeellä seuraavissa peleissä. Hirveästi ei ole vieraspeleissä ollut hyviä hetkiä tällä kaudella, Martonen muistuttaa.

Hakan kokoonpanosta ovat sivussa pitkäaikaispotilaat Aapo Mäenpää ja Aki Sihvonen sekä viime pelissä punaista korttia katsellut Cheyne Fowler ja olkapäänsä loukannut Mikko-Petteri Latosaari. Latosaaren pelit on näillä näkymin pelattu tältä kaudelta

– Oman haasteensa tuo A-junnujen peli, joka on samaan aikaan, Martonen huomauttaa.

FC Jazz-Haka Porin stadionilla sunnuntaina 20.9. kello 18.30.

(Kuva: Jan Lindroos)

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT