Hakalle hukkareissu Poriin

Hakan tuloksettomat vierasottelut saivat jälleen yhden luvun lisää, kun FC Jazz piti pisteet Porissa numeroin 3-2 (0-1).

Haka sai otteluun erinomaisen alun, sillä koskilaiset siirtyivät ottelussa johtoon jo yhdeksännellä peliminuutilla. Juho Pirttijoki näytti tuolloin jälleen vaarallisuutensa kulmapotkutilanteessa.

Toisen puoliajan alku oli Hakalta karmea. Ensin Elias Ahde toi Jazzin tasoihin ja heti perään Samu-Petteri Mäkelä sai kieputtaa rauhassa isännät johtoon.

Kalle Multanen toi Hakan välillä tasoihin, mutta Ilkka Santahuhdan onnistuminen melkoisen sekasorron jälkeen viisi minuuttia ennen loppua oli lopulta liikaa.

Hakan pelit jatkuvat jo torstaina Oulussa AC Oulua vastaan. Tehtaan kentällä Haka on seuraavan kerran torstaina 1.10., kun vastaan asettuu MP.

Hakan kokoonpano: Saku Pesonen, Jari Nikkilä, Juho Pirttijoki, Sami Sanevuori (89. Elias Tolvanen), Jarno Mattila, Juho Saarinen (var.), Niilo Mäenpää (69. Kasperi Liikonen), Eetu Kaipio, Tuomas Lähdesmäki (60. Andrew Gray), Joni Mäkelä, Kalle Multanen.