Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka kiinnitti brasilialaistopparin kahdeksi vuodeksi!

FC Haka ja brasilialainen keskuspuolustaja Nicolas Gianini Dantas ovat allekirjoittaneet 2 -vuotisen pelaajasopimuksen.

Italian kansalaisuuden myös omaava 25 -vuotias peluri saapuu Valkeakoskelle Ruotsin Oskarshamns AIK:sta, missä hän pelasi viime kaudella muun muassa Hakastakin tutun maalivahti Michael Hartmannin seurakaverina. Lisäksi miehellä on kokemusta Tanskan ja Brasilian sarjoista.

Andy Smith kertoo 188 senttimetrisen topparin löytyneen rekrytointiprosessin aikana, ja päävalmentaja onkin vakuuttunut miehen kyvyistä.

– Nicolas tulee esimerkillään olemaan meidän johtavia pelaajia.

– Fyysisesti erittäin vahva pelaaja, jolla on hyvät syöttöominaisuudet.

Nicolas Dantas liittyy Rodrigo Macedon tavoin joukkueen vahvuuteen tammikuussa. 

FC Hakalla on nyt kaikkiaan 11 pelaajasopimusta kaudelle 2024:
Niklas Friberg, Tuure Siira, Haymenn Bah-Traore, Elias Mastokangas, Anton Lepola, Ryan Mahuta, Oiva Laaksonen, Maissa Fall, Eemeli Mäkelä, Rodrigo Macedo ja Nicolas Dantas.

******

Edessä siintävä kausi 2024 on FC Hakan suuri 90.vuotisjuhlakausi. Juhlavuoden kausikortit ovat myynnissä nyt – tule mukaan juhliin! Lue lisää kausikorteista täällä ja osta kausari omaksesi tiketti.fi/fchaka! Jouluun asti erikoishintaan 150€ (+palvelu- ja mahd. toimituskulut) oleva juhlavuoden huippukausari sisältää pääsyn kaikkiin FC Hakan kotiotteluihin sekä Veikkausliigassa että Suomen Cupissa ja lisäksi sisältää mahdollisuuden varata oman paikan pysyvästi katsomosta (norm. 250€). Ensi vuonna juhlitaan!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT