Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka jatkaa yksityiskohtien hiomista MuSa:n vieraana lauantaina

FC Haka matkustaa lauantaina Poriin, missä se kohtaa harjoitusottelussa Ykkösestä tutun Musan Salaman. Joulukuusta alkaen harjoituksissa ja otteluissa on keskitytty oman pelitaktiikan hiomiseen, eikä poikkeusta tee tämäkään ottelu, vaikka vastustaja tulee sarjaporrasta alempaa.

– Tottakai me pyritään kehittämään sitä omaa peliämme. Koko ajan mennään lähemmäs kautta, niin sitä pienempiin yksityiskohtiin keskitytään, mitä missäkin tehdään, kommentoi joukkueen valmentaja Mikko Manninen.

Ottelu on koskilaisille toinen tähän viikkoon ja nyt tuoreessa muistissa olevia asioita on käyty läpi myös treeneissä. Helsingin Jalkapalloklubi voitti Hakan selvin 4-0 -numeroin ja etenkin keskityspallot olivat myrkkyä.

– Pitää muistaa, että meillä oli hallitseva Suomen mestari vastassa keskiviikkona ja joukkue, mikä rankaisee virheistä ja laittaa hyviä palloja sinne maalin edustalle.

– Kolme maalia tehtiin keskityksistä ja niitä ollaan katsottu videoista. On löydetty syyt, miksi näin kävi ja tänään paneuduttu niihin, ”Mane” kertoi perjantain valmistavien treenien jälkeen.

Toisin, kuin keskiviikkona, niin lauantaina Poriin matkaa hieman laajempi pelaajarosteri ja tarkoituksena on antaa enemmän peliaikaa niille, jotka eivät keskiviikkona sitä saaneet.

Poissa kokoonpanosta ovat edelleen Salomo Ojala ja Ndukaku Alison, jotka molemmat kuitenkin treenaavat. Alison täysipainoisesti joukkueen mukana ja Ojala vielä fyysisen valmentajan ohjeistuksella. Lisäksi Jacob Bushue sai lievän tällin perjantain harjoituksissa, joten jättää ottelun varmuuden vuoksi väliin.

Keskiviikkona vaihdosta kentälle tullut Maximus Tainio on lauantaina avauskokoonpanossa ja lähtee innoissaan viimeiseen tapahtumaan Hakan matkassa, ennen ensi viikolla alkavaa U21 -maajoukkueen leiriä.

– Tänään oli hyvä meininki treeneissä ja huomenna sitten hieman eri kokoonpanolla, mutta hyvällä jengillä mennään silti. Meillä on hyvä henki joukkueessa!

Lisää Maxin ajatuksia voit kuulla Mustavalko-TV:stä.

Musan Salama – FC Haka lauantaina kello 17.00, Aamulehti lähettää ottelun suorana.

MuSa:n ennakko

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT