Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka hyvillä fiiliksillä Pikkuhuuhkajia vastaan

Haka jatkaa harjoitusotteluitaan kohtaamalla huomenna torstaina maajoukkueleirillä olevan alle 21-vuotiaiden maajoukkueen Eerikkilässä klo 14.00. Päävalmentaja Teemu Tainion mukaan peliin lähdetään hyvillä fiiliksillä kohti kovaa haastetta. 

– Nämä ovat kyllä harvinaisia ja aina mielenkiintoisia mahdollisuuksia pelata Suomen huippupelaajia vastaan. 

– (Päävalmentaja) Malisen Juhan joukkueet ovat aina todella energisiä ja aggressiivisia. Sitä me voimme odottaa huomennakin. Me koitamme kääntää kokemuksemme eduksi. 

Ottelu on olosuhteiden pakosta siirretty Eerikkilään pelattavaksi. Tarkoitus oli pelata Valkeakoskella, mutta kentät eivät vielä antaneet siihen mahdollisuutta lumen määrän takia. Olosuhteet osoittautuivat viime lauantain voitokkaassa MuSa-ottelussakin haastaviksi. 

– Siinä pelissä oli paljon muuttujia ja olosuhteet tuovat kyllä aina omat haasteensa peliin. Vielä ei olla päästy harjoittelemaan ulkosalla, joskin kaksi harkkamatsia olemme pelanneet ulkona. Katsotaan mikä keli huomenna on ja toivottavasti huomisen pelin jälkeen pääsemme myös harjoittelemaan ulos, Tainio toivoo.

Kokoonpanon suhteen Hakalla on ollut osittain rikkonainen viikko ja näin ollen peliin lähdetään kapeammalla ringillä. Poissa ovat loukkaantumisten vuoksi Samuel Chidi ja Ndukaku Alison. Maajoukkueiden komennuksilla ovat Luiyi de Lucas sekä tietysti Maximus Tainio, joka tällä kertaa asettuu Hakaa vastaan, ollessaan mukana Pikkuhuuhkajien maajoukkueleirillä. Lisäksi Salomo Ojala ei vielä ole pelikunnossa.

Tainio kertoi, että odotettavissa on tällä kertaa erilaisia kenttäryhmityksiä ja olleensa tästä ottelun kynnyksellä yhteydessä Juha Maliseen. 

– Lupailin Juhalle, että sparraamme heitä pelaamalla kahdella eri formaatiolla. 

Vaikkakin peliin lähdetään kapeammalla ringillä, on Tainio positiivisilla mielillä.

– Kyllä me kuitenkin hyvän joukkueen saamme kasaan ja lähdemme hakemaan voittoa! 

Alle 21-vuotiaiden maajoukkue – FC Haka torstaina klo 14.00, ottelu näkyy suorana ja selostettuna Palloliiton verkkosivuilla. 

U21-maajoukkueen ennakko

Kuva: Jari Mäki-Kuutti

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT