Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka hakee maanantaina kauden avausvoittoa AC Oulusta

Jo kuusi ottelua putkeen ilman tappiota pelannut Haka kohtaa maanantai-iltana AC Oulun.

Oululaisjoukkue on ollut Hakalle hankala vastustaja. Toukokuussa Rauno Ojasen suojatit olivat Oulussa parempia luvuin 1-0 ja heinäkuun alussa Tehtaan kentällä peräti 5-1.

– Se 1-5 -tappio oli sellainen tulos, jonka haluaa pyyhkiä pois mielestä. Se peli on meiltä kauden huonoin esitys, eikä siitä ole pelaajia juuri tarvinnut muistuttaa. He ovat näyttäneet harjoituksissa, että nyt halutaan näyttää osaamistamme AC Oululle, Hakan päävalmentaja Keith Armstrong huomauttaa.

AC Oulu hävisi viikko sitten lauantaina Gnistanille, mutta voitti keskiviikkona OPS:n.

– Tappio Gnistanille oli jossain määrin yllätys, mutta jossain määrin ei. Gnistan on ollut todella kovassa vireessä ja voittanut myös TPS:n sekä Hongan, Armstrong muistuttaa.

– OPS-voitto puolestaan toi AC Oululle itseluottamuksen takaisin, Armstrong jatkaa.

Hakan joukkuetta on vaivannut viime päivinä flunssaepidemia, jonka kourissa ovat olleet mm. Tuomas Lähdesmäki, Paavo Ahola ja Patrik Ahonen. Ville Kauppinen lähestyy pelikuntoa, mutta ei ole reissussa vielä mukana. Emenike Mbachu on pelikiellossa.

– Matkaan lähtee 15 pelaajaa, mutta se riittää. Meillä on iskukykyinen joukkue, Armstrong painottaa.

– Me olemme pelanneet pitkään ilman tappiota ja sen putken jatkaminen on minimitavoite tässä ottelussa, Armstrong alleviivaa.

Hakalla on tällä viikolla tiivis peliohjelma, sillä seuraava ottelu on vuorossa jo perjantaina. Tuolloin Tehtaan kentälle tulee vastaan EIF.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT