Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka EIF:n vieraaksi maanantaina

Haka pelaa toisen peräkkäisen vieraspelinsä maanantaina, kun se matkustaa EIF:n vieraaksi. Tammisaaren keskuskentällä pelattava ottelu alkaa kello 18.30.

Haka haki viime sunnuntaina pisteen Pietarsaaresta Jaron vieraana ja nyt vierasottelut saavat jatkoa. Jaro-pelin jälkeen Haka on saanut ehjän harjoitusviikon, jonka aikana kuvioita on hiottu.
– Olemme pystyneet harjoittelemaan hyvin viikolla. Ymmärrämme taas vähän paremmin miten palloa pitää pelata ylös, Martonen valottaa.

EIF on saanut pelinsä rullaamaan viime otteluissa tahmean alkukauden jälkeen. Se hävisi ensimmäiset ottelunsa KPV:tä ja JJK:ta vastaan, mutta lähtee maanantain otteluun voitot alla Jazzista ja KTP:stä.
– EIF on meille jälleen komea mittari. Pelaamme jälleen vieraissa ja luonnonnurmella. Viime vuonna saimme heiltä ainoastaan pisteen, joten nyt on pienten kalavelkojen maksun paikka. EIF on aloittanut kautensa myös hyvin ja siitä kertoo parhaiten se, että he voittivat viime ottelussaan KTP:n vieraissa.

Joukkueet kohtasivat viime kaudella kolmasti. EIF voitti otteluista kotiottelunsa sekä kertaalleen Tehtaan kentällä. Ensimmäisessä Tehtiksellä pelatussa ottelussa päädyttiin 4-4-tasapeliin.
– EIF:llä oli hyviä pelaajia ja se oli hyvä joukkue. He osasivat ottaa meidän hyökkäyspelaamisen pois ja vastaavasti emme löytäneet lääkkeitä heidän pysäyttämiseksi, Martonen arvio viime kauden kohtaamisia.

Pelaajatilanteesta Martosella on hieman parempia uutisia. MacPherlin Dudu ja Emenike Mbachu sovittelevat vielä pelikieltojaan tämän pelin, mutta Topi Järvi nähdään taas Hakan kokoonpanossa aivotärähdyksen jälkeen.
– Topi sai alkuviikosta lääkäreiltä luvan liittyä harjoituksiin ja hän pelasikin jo Pallo-Seppojen kanssa. On hyvä, että saamme yhden hyökkääjän matkaan. Mäenpään Niilon KPV-ottelussa saama tälli oli niin kova, että hän on vielä tämän pelin sivussa, Martonen paljastaa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT