Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

EM-karsintaottelu Tehtaan kentällä 3.6.

FC Haka saa kunnian järjestää yhdessä Suomen Palloliiton kanssa jälleen huipputapahtuman Tehtaan kentällä, kun naisten A-maajoukkue pelaa tärkeän EM-karsintaottelun Irlantia vastaan 3.6.

Viime vuonna Tehtaan kentällä järjestettiin upea Respect Suomen Cupin finaali ja tänä vuonna suurottelut saavat jatkoa, kun naisten A-maajoukkue tulee pelaamaan Valkeakoskelle.

– Me hakalaiset saamme olla ylpeitä tällaisesta luottamuksesta. Kokenut organisaatiomme on tehnyt hyvää työtä ja Suomen kaunein stadion vaikuttanut ottelupaikkojen valitsijat. Nyt on koskilaisilla mahdollisuus nähdä kansainvälistä huippujalkapalloa kotikaupungissa, FC Haka Oy:n puheenjohtaja Marko Laaksonen toteaa.

Naisten A-maajoukkue tavoittelee paikkaa Hollannissa kesällä 2017 pelattavassa EM-lopputurnauksessa. Suomi on nyt lohkossa toisena Espanjan jälkeen ja pelaa kesäkuussa karsintojen viimeiset kotiottelut. Tehtaan kentälle vastaan asettuva Irlanti on heti Suomen vanavedessä kolmantena. Panokset ottelussa ovat siis kovat.

– Varsin merkityksellinen peli. Tästä kertoo sekin, että maajoukkue harjoittelee koko viikon Tehtiksellä. Toivottavasti mahdollisimman moni alueen junnupelaajista ja jalkapallofaneista pääsee paikalle kannustamaan Suomen maajoukkueen voittoon ja kohti EM-kisoja.

Otteluun on lipunmyynti käynnissä ja tarjolla on myös erityinen joukkuelippu, jolla on mahdollisuus ostaa koko joukkueelle liput kerralla ja edullisemmin kuin erikseen ostettuna. Joukkuelippuja voi tilata täältä ja kahdeksan hengen ryhmälippuja täältä. Yksilöliput peliin on ostettavissa täältä. Joukkuelippujen tilaukset tulee tehdä viimeistään perjantaina 20.5.2016.

Suomen ja Irlannin välinen ottelu pelataan Tehtaan kentällä 3.6. kello 18.00 alkaen. Tervetuloa Tehtikselle kannustamaan Suomi voittoon!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT