Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakalle arvokas piste Pietarsaaresta

Haka palasi tappiollisen KPV-pelin jälkeen pisteiden teille, kun Kari Martosen suojatit hakivat Pietarsaaresta yhden pisteen. Ottelu Jaroa vastaan päättyi 0-0.

Haka joutui Pietarsaaren reissulle ilman MacPherlin Dudua ja Emenike Mbachua, jotka molemmat katselivat punaista korttia KPV-ottelussa.

KPV:ta vastaan Haka päästi kolme maalia, mutta nyt koskilaisten maali pysyi koskemattomana.

– Viimeksi meni kolme omiin ja nyt pystyimme pitämään maalin koskemattomana. Tavoitteena oli tehdä kunnon ryöstöretki ja napata kolme pistettä, mutta kyllä tasapelikin näihin lähtökohtiin nähden tyydyttää, Martonen totesi.

Molemmilla joukkueilla oli mahdollisuudet napata täysi potti vaikka aivan huippupaikat olivat kortilla. Lähimmäksi maalia pääsi ensimmäisen puoliajan lopulla Jaro, mutta Ville Kauppinen Hakan maalilla venyi erinomaiseen torjuntaan.

– Kaiken kaikkiaan ilme oli hyvä ja saimme pestyä kasvomme KPV-pelin jälkeen. Nyt pelasimme joukkueena sillä tavalla kuin pitääkin, Martonen alleviivasi.

– Pietarsaari on paha paikka pelata ja pistekin on siinä mielessä kova saavutus, Martonen pohti.

Haka pelaa myös seuraavan ottelunsa vieraskentällä. Viikon päästä maanantaina on edessä matka Tammisaareen EIF:n vieraaksi. Tehtaan kentällä Haka on seuraavaksi lauantaina 21.5. Tuolloin vastassa on AC Oulu.

Hakan kokoonpano Jaroa vastaan: Ville Kauppinen, Henri Malundama, Eero-Matti Auvinen (var.), Etchu Tabe, Juho Saarinen, Jaakko Rantanen (86. Cheyne Fowler), Anton Popovitch (69. Jere Intala), Chris James, Jesse Ahonen, Tuomas Lähdesmäki (78. Jami Kyöstilä), Joni Mäkelä.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT