Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka eFutisliigan välieriin

FC Haka eteni eFutisliigan välieriin, kun Jussi ”JaKurrii” Koivuniemi ja Joona ”Krompe” Vaajala voittivat puolivälierässä KuPS:n selvästi 5-2.

Koivuniemi oli ensimmäisenä tulessa ja kohtasi KuPS:n Joel ”Tsouel” Niemelän. Alku näytti Koivuniemen kannalta huonolta, kun Niemelä teki ensimmäisellä puoliajalla kaksi maalia. Toisella puoliajalla Koivuniemi kuitenkin näytti tasonsa. Hän teki tärkeän kavennusmaalin heti toisen puoliajan alkuun ja nousi pian tasoihin. Johtomaali syntyi rankkarista ja vielä viime hetkillä Koivuniemi teki neljännen maalin voittaen oman ottelunsa 4-2.

Kahden maalin etumatka takasi Vaajalalle hyvät lähtöasetelmat toiseen otteluun Pyry ”PyrdeR6” Rajalaa vastaan. Vaajala onnistui heti ottelun alkuun maalinteossa ja kontrolloi sen jälkeen peliä varmistaessaan Hakalle hienosti välieräpaikan.

– Lähden yleensä puolustuksen kautta peleihin ja olihan hyökkäys minulta aika hirveän näköistä, mutta onneksi puolustin sentään hyvin, Vaajala totesi ottelun jälkeisessä haastattelussa.

Välierissä Koivuniemi ja Vaajala saavat vastaansa runkosarjan voittaja SJK:n, joka joutui välierässä tiukoille IFK Mariehamnia vastaan. SJK puristi kuitenkin 5-4-voiton. Toisessa välierässä kohtaavat FC Lahti ja FC Inter.

Välierät, pronssiottelu ja finaali pelataan tiistaina 15.12.

Tutustu Hakan esports-joukkueeseen tarkemmin sen omilta sivuilta www.esports.fchaka.fi

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT