Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka aloittaa Suomen Cupin Espoossa

Hakan kausi alkaa kilpailullisten otteluiden osalta sunnuntaina Espoossa, kun Valkomustat matkaavat Matinkylän tekonurmelle Etelä-Espoon Pallon vieraaksi. Kyseessä on Suomen Cupin neljännen kierroksen ottelu ja samalla siis Hakan kauden 2016 ensimmäinen kilpailullinen ottelu.

Kotijoukkue EsPa nousi viime kauden päätyttyä Kolmosesta Kakkoseen ja aloittaa näin ollen Cup-taipaleensa niin ikään vasta neljänneltä kierrokselta.

Hakan talvi on sujunut tuloksellisesti myötätuulessa, sillä tappiota joukkue ei ole vielä pelaamissaan otteluissa kokenut. Viimeisimmän voiton Haka otti Pirkanmaan Derbystä ja piti paikallisherruuden Tehtiksellä. Pirkkahallissa pelattu ottelu päättyi Hakan voittoon lukemin 4-2. Hakasta maalinteossa onnistuivat kaksi maalia mieheen iskeneet Topi Järvi ja Joni Mäkelä.

Kotijoukkue EsPa:n kokoonpano on suurelle yleisölle varsin tuntematon, mutta yllätyspotentiaalia espoolaisten sarjanousijoiden riveistä löytyy, eikä Hakalla ole varaa asenteen lipsumiseen – etenkin, kun peli pelataan espoolaisille tutulla Matinkylän tekonurmella.

Ottelu alkaa Espoossa Matinkylän tekonurmi 1:llä sunnuntaina 13.3. klo 16.00.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT