Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka aloittaa kausikorttihaasteen kaudelle 2019

Haka haastaa yhteistyökumppaninsa, kannattajansa ja kaikki jalkapallon ystävät 85-vuotisjuhlakauden kausikorttihaasteeseen.

Kautta 2018 on jäljellä vielä kolme kierrosta, joiden aikana Haka taistelee niin sanotusta Ykkösen kotiedusta, eli sijoituksesta sarjataulukon ylemmällä puolikkaalla ja sitä kautta yhdestä ylimääräisestä kotiottelusta kaudelle 2019.

Juhlakaudelle Hakan seurajohdolla on yksiselitteisen selvä tavoite.

– FC Hakalla on ensi kaudeksi ainoastaan yksi tavoite: Voittaa riittävästi otteluita, jotta nousemme kauden päätteeksi takaisin Veikkausliigaan, kuudetta kautta putkeen Ykkösessä pelaavan Hakan hallituksen puheenjohtaja Marko Laaksonen lataa.

Nousu Veikkausliigaan on kova tavoite, mutta myös täysin mahdollinen, kunhan seurassa tehdään oikeita asioita.

– Tavoitteen toteutumiseksi tarvitsemme paljon onnistumisia sekä toimistolla että kentällä, paljon työtä ja koko Haka-perheen tuen. Lisäksi ensi vuosi on muutenkin juhlavuosi, kun seuramme täyttää 85 vuotta. Nousujuhlat sopii siihen mukaan täydellisesti.

Nyt alkavan kausikorttihaasteen tavoitteena on myydä vähintään seuran perustamisvuoden mukainen määrä, eli 1934 kappaletta ensi kauden kausikortteja seuran 85 vuoden iästä mukailtuun 58 euron kappalehintaan. Jos siis pääsee Hakan jokaiseen kotiotteluun kaudella 2019, muodostuu yhden ottelun sisäänpääsyn hinnaksi vain hieman reilut neljä euroa.

– Juhlavuoden ja nousutavoitteen kunniaksi haluamme tarjota mahdollisuuden ostaa kausikortti ensi kaudeksi kaikille sopivaan hintaan ja sitä kautta lähteä mukaan kannustamaan Hakaa takaisin sinne mihin Haka kuuluu, eli Veikkausliigaan. Kuten koko seuran historia, on tämäkin meidän kaikkien yhteinen juttu ja lähes kaksi tuhatta myytyä kausikorttia olisi mahtava alku juhlavuodelle ja asettamamme tavoitteen toteutumiselle, Laaksonen innostuu.

Hakan kausikorttikampanja kaudeksi 2019 alkaa perjantaina 5.10. ja päättyy perjantaina 30.11. Haasteen toteutuminen edellyttää vähintään 1934 sitovaa kausikorttivarausta 58 euron kappalehintaan.

Kausikorttihaasteen ehdot ja varauslomakkeen löydät täältä.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT