Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Joko Haka voittaa JJK:n?

FC Haka ja JJK ottavat lauantaina yhteen Tehtaan kentällä. Hakalla on takanaan maaliton tasapeli KTP:n kanssa.

– Hieman pettynyt olen siihen tulokseen. Meillä oli kaikki mahdollisuudet voittaa se peli, mutta pystyimme sentään pitämään oman maalin puhtaana ensimmäistä kertaa sitten elokuisen Jaro-pelin, FC Hakan päävalmentaja Keith Armstrong toteaa.

Flunssa on vaivannut viime päivinä Hakan joukkuetta, sekä pelaajia että taustoja.

– Meillä on kuitenkin 18-19 pelaajaa, joista valita kokoonpano, joten meillä on runsaasti vaihtoehtoja, Armstrong sanoo.

JJK on tällä hetkellä putoajan paikalla Ykkösessä, mutta Hakalle jyväskyläläisjoukkue on ollut hankala vastus. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti. Tehtaan kentältä JJK vei pisteet luvuin 0-2 ja Jyväskylän Harjulla peli päättyi 2-2.

– He ovat hyvin motivoituneita ja ovat hakeneet meiltä pisteet Tehtikseltä jo aiemmin tällä kaudella. Varmasti he haluavat tehdä sen uudelleen. JJK:lla on kuitenkin hyvä perusta kokeneiden pelaajien Mikko Mannisen, Tommi Karin sekä Jasin Abahassinen ympärillä, Armstrong muistuttaa.

JJK:lla on enää kolme kierrosta aikaa pelata itsensä kuiville. Hakan loppukauden tavoitteena on nousta viiden parhaan joukkoon ja saalistaa näin yksi ylimääräinen kotipeli ensi kaudeksi. Viidentenä olevaan Jaroon on nyt matkaa kolme pistettä ja joukkueet kohtaavat päätöskierroksella Pietarsaaressa. Välissä Haka saa kahden viikon päästä lauantaina Tehtikselle vieraakseen sarjajumbo Klubi 04:n.

– JJK-ottelu on meille tärkeä peli, kun pyrimme pääsemään takaisin sarjataulukon ylemmälle puoliskolle. Uskon meidän olevan tarpeeksi motivoituneita muutaman pettymyksen jälkeen, Armstrong painottaa.

Haka-JJK pelataan Tehtaan kentällä lauantaina 6. lokakuuta kello 17.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT