Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haastajasarjan lipunmyynti on avattu!

FC Hakan sijoitus Veikkausliigan 8.sijalla runkosarjassa merkitsi sitä, että edessä ovat vuoden tärkeimmät pelit haastajasarjassa. Viidestä ottelusta kolme pelataan kotona, ja on aika kokoontua jälleen yhteen ja Tehtiksen voimin kannustaa joukkue ansaitsemaan paikkansa liigassa ja vielä kohti eurolopputurnausta. Kannattajien jatkuva tuki vaihtelevalla kaudella on ollut mittaamattoman tärkeää ja iso osa sitä, ettei joukkuetta ole päihitetty kotona kaudella 2023 kertaakaan.

Kotiottelut alkavat jo ensi viikolla – heti ensimmäisenä kyseessä onkin yksi liigan kuumimmista ottelupareista, kun Veikkausliigakauden kolmas Pirkanmaan derby potkaistaan käyntiin pe 15.9. klo 18.00. On aika varmistaa, että Pirkanmaan herruus pysyy edelleen koskilaisten käsissä. Lisäksi Haka kohtaa Tehtaan kentällä FC Lahden su 1.10. klo 16.00 ja KTP:n la 7.10. klo 17.00.

Osta liput Tiketistä!

Vierasottelut näyttää tuttuun tapaan Ruutu+. Tilaamalla Ruutu-palvelun, et missaa minuuttiakaan Maarianhaminasta tai Oulusta.

Kausikortit ovat voimassa

Jatkosarjat ovat osa Veikkausliigan sarjajärjestelmää – kauden 2023 kausikortit ovat siis edelleen voimassa jokaisessa kolmessa kotiottelussa. Myös alle 17-vuotiaat ovat edelleen tervetulleita ilmaiseksi otteluihin. Koko perhe mukaan Tehtikselle!

alkaen 35 eurolla kaikkiin kolmeen otteluun!

Tarjolla on erityinen mahdollisuus! Kaikkiin kolmeen kotiotteluun oikeuttava lippupaketti on myynnissä hintaan 35€ (+palvelumaksu). Hinta on edullisempi, kuin normaalisti kaksi pääsylippua – tähän tarjoukseen kannattaa siis ehdottomasti tarttua! Lippupaketti myynnissä vain netissä tai Tiketin myyntipisteillä, mutta ei portilla.

Haastajasarjan ottelut:

15.9. klo 18.00 FC Haka – Ilves, Tehtaan kenttä, Valkeakoski

22.9. klo 18.30 IFK Mariehamn – FC Haka, Wiklöf Holding Arena, Maarianhamina

1.10. klo 16.00 FC Haka – FC Lahti, Tehtaan kenttä, Valkeakoski

7.10. klo 17.00 FC Haka – KTP, Tehtaan kenttä, Valkeakoski

21.10. klo 15.00 AC Oulu – FC Haka, Raatin stadion, Oulu

Liput Tiketistä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT