Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Neontekniikka vietti unohtumattoman virkistyspäivän Tehtiksellä!

Yksi FC Hakan yhteistyökumppaneista ja Henri Malundaman kummiyritys, Neontekniikka Oy, vietti elokuussa unohtumattoman elämyksen Tehtaan kentällä Hakan tarjoamien virkistyspäivien merkeissä.

Päivä alkoi kahvitellen seuran terveisten parissa, mitkä toi tällä kertaa hallituksen jäsen Karri Kekkonen. Mies myös viihdytti Neontekniikan henkilöstöä Hakaan liittyvillä tarinoilla ensimmäisen puolituntisen, kunnes lavan otti haltuunsa päävalmentaja Teemu Tainio.

Tainio piti vajaan tunnin luennon voittavan joukkueen rakentamisesta. Miten se tehdään urheilussa, mutta miten samoja johtamisen lainalaisuuksia, sekä tiimityöskentelyn keinoja voidaan hyödyntää yhtä hyvin myös työelämässä ja muissa yhteisöissä. Luennon jälkeen oli myös hetki vapaata keskustelua Tainion kanssa ja entinen Tottenham -tähti vastailikin kysymyksiin niin peliurastaan, kuin nykypäiväänkin liittyvistä mielenkiintoisista, päivänpolttavista teemoista.

Kahvin ja luennon jälkeen oli aika vaihtaa urheiluvälineet päälle sekä siirtyä legendaarisen Tehtaan kentän nurmelle. FC Hakan pelaajista paikalla olivat Henri Malundama, sekä Tino Purme, jotka ensin vetivät Neontekniikan toiveiden mukaisesti MAS -testin. Kuntoilun jälkeen oli edessä kevyempää, pelureiden vetämää leikkimielistä kilpailua pallojen kera tottakai, sillä jalkapallokentällähän nyt oltiin.

Aktiviteetin jälkeen päivän päätti suihku, sekä sauna ja maittava päivällinen. Kaiken kaikkiaan päivä oli onnistunut ja Neontekniikan toimitusjohtaja Sampsa Isoaho jakoikin kiitosta järjestelyistä.

– Aivan mahtavaa! Kiitos Hakalle, että päästiin tälläiseen ympäristöön tutustuun Hakan edustusjoukkueen arkeen ja toimintaan, sekä sen jälkeen vielä edustuksen pelaajat järjesti vähän kuntotestiä ja pelailua.

– Mahtava päivä ollut toistaiseksi. Kiva että saa ensin vähän hikee pintaan ja sen jälkeen pääsee rentoutuun.

Haluaisitko sinä tai yrityksesi päästä kokemaan unohtumaton kokous- ja/tai virkistyspäivä ainutlaatuisessa ja inspiroivassa ympäristössä Tehtaan kentällä, Suomen kauneimmalla stadionilla? Lue lisää virkistyspäivä -konsepteistamme täältä.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT