Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haastajasarjan aikataulut julkaistu – lipunmyynti aukeaa huomenna!

FC Hakan sijoitus 8.sijalla runkosarjassa merkitsi sitä, että haastajasarja kutsuu ja vuoden tärkeimmät pelit ovat edessä. Viidestä ottelusta kolme pelataan kotona, ja on aika kokoontua jälleen yhteen ja Tehtiksen voimin kannustaa joukkue ansaitsemaan paikkansa liigassa ja vielä kohti eurolopputurnausta.

FC Hakan päävalmentaja Teemu Tainio on tyytyväinen, että FC Hakalla on edessään kolme kotipeliä kahden sijasta. Tavoite loppusarjaan on joukkueelle selkeä.

– Tietenkin kolme kotipeliä on hyvä juttu – yllättäen meille osui 2 pisintä matkaa vieraisiin. Lähdetään peli kerrallaan ja yritetään saada sarjapaikka varmistettua mahdollisimman nopeasti!

Kotiottelut alkavat jo ensi viikolla – heti ensimmäisenä kyseessä onkin yksi liigan kuumimmista ottelupareista, kun Veikkausliigakauden kolmas Pirkanmaan derby potkaistaan käyntiin pe 15.9. klo 18.00. On aika varmistaa, että Pirkanmaan herruus pysyy edelleen koskilaisten käsissä.

– Heti alkaa isolla pelillä Pirkanmaan herruudesta! Ilveksen kannalta tappio meille vaikeuttaisi asioita, tuumasi Tainio.

Kotona pelataan lyhyellä aikavälillä myös kovat ottelut FC Lahtea vastaan su 1.10. klo 16.00 ja KTP:ta vastaan la 7.10. klo 17.00.

Kuten Temekin sen mainitsi, Hakalla on edessään kaksi pitkää vierasmatkaa. IFK Mariehamnin vieraaksi Haka matkustaa perjantaiksi 22.9. klo 18.30 alkavaan otteluun. Haastajasarja päättyy AC Oulun vieraana la 21.10. klo 17.00.

Kotiotteluiden liput tulevat myyntiin huomenna keskiviikkona klo 14.00. Pysy kuulolla!

Haastajasarjassa Hakan matkaa tehostaa energinen yhteistyökumppani OmaVoima – paikallinen tekee hyvää!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT