Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haastajasarja alkaa sunnuntaina Tehtaan kentällä!

FC Hakan upea voitto HIFK:sta tarkoitti sitä, että Haastajasarja alkaa valkopaitojen osalta sunnuntaina kotikentällä AC Oulua vastaan. Lipunmyynti on alkanut jo kello 17.00 alkavaan otteluun.

FC Haka sijoittui Veikkausliigan runkosarjassa yhdeksänneksi, joka tarkoitti sitä, että Hakalla on kolme kotiottelua Haastajasarjassa. Ensimmäinen niistä on edessä jo sunnuntaina 3.10., kun Tehtaan kentälle saapuu AC Oulu.

Haka lähtee Haastajasarjaan kovassa vireessä, sillä alla on kolme peräkkäistä voittoa. Kolmen ottelun voittoputki on Hakalle harvinaista herkkua Veikkausliigassa, sillä edellisen kerran samaan yllettiin kymmenen vuotta sitten kaudella 2011.

Haka ei ole myöskään päästänyt maaliakaan kolmeen edellisotteluun. Vastaava tapahtui edellisen kerran Veikkausliigassa kaudella 2007.

Joten nyt on hyvä hetki tulla jälleen nauttimaan historiallisen kovavireisen Hakan edesottamuksista. Voitolla AC Oulusta Haka kasvattaisi eronsa karsijan paikalle jo yhdeksään pisteeseen ja nousisi samalla kilvoittelemaan Haastajasarjan voitosta.

FC Haka-AC Oulu Tehtaan kentällä lauantaina 3.10. kello 17.00 alkaen. Hankki lippusi peliin nyt täältä.

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT