Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kauden kotiavaus edessä perjantaina – vastassa GrIFK

Haka on kiertänyt alkuvuodesta vieraskenttiä, mutta nyt vuorossa on kuluvan vuoden ensimmäinen kotiottelu, kun GrIFK saapuu vastustajaksi harjoitusotteluun.

Hakan talvi on sujunut tähän asti tappioitta ja pelillinen eteenpäinmeno on ilahduttanut myös valmennusjohtoa. Voitot Haka on kirjannut talven aikana harjoitusotteluista KäPaa, TPV:tä ja Ilvestä vastaan, sekä Cup-ottelusta EsPaa vastaan. Tuolloin jatkopaikka irtosi vasta jatko-ottelusta, mutta lopulta Haka oli parempi maalein 6-3.

Edellisessä ottelussaan Haka jäi maaleitta yhdessä Turun Palloseuran kanssa. Tuulisissa olosuhteissa Turun Kupittaa 5:llä pelatussa ottelussa ei maalipaikoilla juhlittu, mutta kentällä nähtiin kolme uutta testimiestä, kun hyökkäyspäässä viihtyneet Dudu ja Juanfran sekä topparin tontilla luutinut Etchu Tabe antoivat näyttöjä Hakan valmennusjohdolle.

Iltapäivän vastustaja GrIFK:n riveissä viipottaa nippu Hakastakin tuttuja pelimiehiä. Joukkueen puolustuksessa pelaa Hakassa Veikkausliigaa pelannut Niko Perera. Keskikentällä puolestaan taistelee sadantena pelaajana Hakalle Veikkausliigamaalin iskenyt Lassi Luoto ja hyökkäyksessä viilettää Hakan toistaiseksi viimeisellä Veikkausliigakaudella Hakaa edustanut Claudio Matrone. Hyökkäyksestä löytyy myös Hakan testissä aikanaan käynyt Petter Meyer.

Ottelu alkaa Tehtaan kentällä klo. 14.00. Otteluun on vapaa pääsy, mutta voit ostaa portilta kannatuslipun 5 euron hintaan. Sillä saat kahvin ja matsimakkaran Tehtiksen myyntipisteistä.

Tervetuloa tarkastamaan Hakan kevätkunto viikkoa ennen Pirkanmaan Cup-derbyä!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT