Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Hakan viikon menu: ”Ensin cupissa jatkoon ja lauantaina voitetaan Vepsu kotona”

FC Haka ei ehtinyt jäädä manailemaan lauantaista AC Oulu -tappiota, sillä tällä viikolla joukkueella on edessään isot koitokset. Keskiviikkona Haka kohtaa Suomen Cupissa TPS:n ja lauantaina VPS tulee vierailulle Tehtaan kentälle.

Hakalla on tiukka pelitahti, kun viikkoon tulee kolme ottelua. Se ei kuitenkaan kapteeni Niklas Fribergiä pelota.

– On kivempaa, kun on paljon pelejä, niin ei tarvitse harjoitella niin paljon. Pelit ovat kuitenkin kivempia kuin treenit ja meillä on paljon laatua jokaiselle pelipaikalle ja hyvä ryhmä kasassa, niin ei paina, Friberg totesi maanantain harjoitusten jälkeen.

Haka hyppää Suomen Cupiin mukaan neljännelle kierrokselle ja arpa heitti vastustajaksi Ykkösen suurimman voittajasuosikin ja kauden tappioitta aloittaneen TPS:n. Joukkueet kohtasivat toisensa talvella harjoituspelissä, jonka Haka voitti niukasti 1-0. Vielä kun ottelu pelataan TPS:n kotikentällä, niin kyseessä on kaikkea muuta kuin läpihuutojuttu.

– Kovatasoinen joukkue tulee vastaan. Heillä on paljon kokeneita pelaajia ja hyvä ryhmä kasassa. Kova peli on varmasti tulossa, ja kyllä meidän täytyy olla parhaimmillamme – niin kuin joka pelissä – saadaksemme voiton.

Lauantaina Haka nähdään taas Tehtaan kentällä, kun Haka hakee kotivoittojen putkelle jatkoa Jussi Nuorelan ja Kalle Multasen johtamaa VPS:aa vastaan.

– Ensin mennään keskiviikkona cupissa jatkoon ja sitten lauantaina voitetaan Vepsu kotona. Siinä on ihan hyvä viikon menu, heitti Friberg.

Haka kohtaa TPS:n Kupittaa 2 -kentällä keskiviikkona kello 18.30. Ruutu+ näyttää ottelun suorana lähetyksenä. Jos sinulla ei ole koodeja, voit ostaa ne Hakan verkkokaupasta. Tuet samalla FC Hakaa.

FC Hakan ja VPS:n välinen ottelu pelataan Tehtiksellä lauantaina 7.5. kello 17.00 alkaen. Liput ovat myynnissä ja muista hankkia omasi sivun oikean reunan ”Liput ja kausikortit täältä” -täpästä.

Uutista muokattu 2.5.2022 klo 19.00: Pelipaikka korjattu

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT