Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Hakan osakeanti onnistui jälleen erinomaisesti

FC Haka Oy käynnisti osakeannin seuran rahoitustilanteen parantamiseksi huhtikuun puolivälissä. Suunnattu anti päättyi 15.6. johon mennessä osakkeita merkittiin yhteensä 41 000 euron arvosta. Tämä on yli 80% kaikista merkittävissä olleista osakkeista (50 000€). Osakkeita merkitsi yhteensä 151 henkilöä tai yritystä, joista 27 on uusia osakkaita. FC Haka Oy:n omistaa yli 900 yksityistä osakasta.

– FC Hakan omistajat ja kannattajat osoittivat jälleen tiukassa paikassa seisovansa seuran tukena, hallituksen puheenjohtaja Marko Laaksonen  iloitsee.

– Talous paranee pienin askelin. Jämäkkä kustannuskuri ja myynnin kehittäminen ovat tietenkin päätyökaluja. Kuitenkin myös tällaiset yhteiset ponnistukset ovat välttämättömiä, nyt ja tulevaisuudessa. Kiitän kaikkia antiin osallistuneita ja Hakaa tukevia, hän jatkaa.

FC Haka lupasi kutsua kaikki osakeannissa panostaneet kesäristeilylle. Tämä risteily toteutettiin kauniilla Mallasvedellä upealla M/S Suvi-Ellenillä 28.6.

Osakeannin taustalla oli 3-vuotisen Portaat huipulle -ohjelman lisäksi toinenkin tekijä: kauden alussa Suomen Palloliitto uhkasi FC Hakaa pistemenetyksillä, mikäli seuralla on velkaa Palloliitolle vielä 26.6. Mm. onnistuneen osakeannin myötä seuran pitkäaikaiset velat Palloliiton suuntaan on hoidettu.

Hakan ottelut jatkuvat tulevana sunnuntaina 10.7. klo 17 FF Jaroa vastaan.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT